Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konserwa Prawna

Czy uważacie że emigranci powinni płacić część podatków dla Polski?

Polecane posty

Gość kredka bambino
Nic za darmo nie dostalam podkresle ponownie. Wiec nie zamierzam placic nic, a juz napewno nie na obcych.

poza tym wysylam pieniadze do Polski, jak jade to zostawiam kupe kasy w Polsce wiec mysle, ze to wystarczy. Wiele pieniedzy zarobionych za granica trafia do naszego kraju, bo ludzie pomagaja rodzinom wiec takie podatki to totalna glupota

Gość 8uuioo
wyjechali z takiego powodu, że pokończyli jakieś chu­jowe studia nikomu nie przydatne, byle były łatwe, byle miec papier i byli zbyt nieudolni żeby znaleźć robotę !!!!!!!!!!!!!!! na zachodzie oczywiscie znalezli, ale tam byle idiote zatrudnia, czy to polski przygłup czy ciapaty 🖐️

Gość stop meeee
wez sie konserwo lepiej zapuszkuj, bo zatechlas juz.:O niech dadza ludziom lepszy socjal i robote za godne pieniadze to i dzieci bedzie wiecej i bedzie mial kto na emerytury robic.

Gość kredka bambino
Poza tym heh sorry, nieroby w Polsce siedza na tylkach. bo wielu do pracy nie pojdzie za 1000 zl, a ja mam doplacac komus na emeryture mieszkajac za granica? Absurd

Gość Marcepanowa......
jasne debil z drugim będą mówić co i jak niech wam pis płaci i toruńskie radyjko z tym złodziejem na czele

Gość mmmm1234
Ty jesteś jakaś chora! Masz chory umysł jeśli myślisz że ktoś będzie płacić za leni w Polsce. Mam to gdzieś mi nikt nie pomógł ja też nie mam zamiaru

Gość snnjnfejw
spier z tym tematem k pisowska\

Gość wredniucha
przed chwilą oglądałam film dokumentalny o przekrętach Komisji Majątkowej i pedałów w czarnych kieckach - rąbnęli Skarb Państwa na ładnych parę miliardów, a wy się czepiacie uczciwie pracujących ludzi o parę groszy???

Gość lidka__
poziom niektórych wypowiedzi jest żałosny... Co do tematu - NIE, nie powinni płacić, płaci sie podatki tam gdzie się żyje. O jakiej edukacji którą Polska dała, jest tu mowa. Poziom polskiej edukacji jest żenujacy. A ja mieszkając w Polsce i płacąch emerytalne, rentowe, chorobowe, wypadkowe, zdrowotne, fundus pracy, FGŚP oraz podatek nawet nie marzę, że państwo na stare lata coś mi da, raczej przyczynisie do tego szebym szybciej kopnęła w kalendarz... Nie dziwię się nikomu kto nie chce wrzucać swoich ciężko zarobionych pieniędzy do worka bez dna. Władza nie umie gospodarować tymi środkami, mamy cholernie wysokie podatki i ceny co nie idzie w parze z wysokością wynagrodzenia. Bez sensu taka Polska. Taka uwaga: Palant, który wyzywa tam kogoś wyżej od szmat pisowskich właśnie prezentuje poziom wyborców tuska, którzy pokilku latach nieudolnych rządow PO nadal wylewają brudy na PIS ktory rządziła 2 lata. Ja głosuję na PIS mimo że nie przepadam za Jarosławem, ale mają dużo racji, nie mam absolutnie nic wspólnego z kościołem ani TV Trwam.

Gość pytasz Nas
,,Czy uważacie że emigranci powinni płacić część podatków dla Polski?,, nie będę wyjaśniał szczegółowo bo mi się nie chce, ale odpowiem ci krótko... podatek płacimy od zarobionych pieniędzy, na rzecz kraju, który tę pracę zapewnił, czyli odpowiedź na twoje pytanie brzmi NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Gość lillllaacckkk
Nie ma mowy, i tak juz tutaj place podatki..

ale co to miałoby być? symboliczna opłata za dzieciństwo i młodość spędzone w Polsce? jak autorka to widzi? czy Ci ludzie nie płacili podatków do polskiego fiskusa przed wyjazdem z Polski? :D ten temat to chyba fake