Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podopiekaanielska

Aniol przyszedl do umierajacej dziewczynki i nagral sie na cctv

Polecane posty

Gość podopiekaanielska

http://www.youtube.com/watch?v=3Wok4OgFW1g nie przyszedl po jej dusze do szpitala, ale by jej dopomoc w ciezkiej chorobie, a dziewczynka od razu poczula sie lepiej lekarze i pielegniarki byli zadziwieni kilka osob widzialo postac poza tym ze zostala zarejestrowana na kamerach piekna wzruszajaca historia pamietajcie, ze anioly sie nami opiekuja bo tak Bog ich posyla-do tej roli

Gość sensual mary
tak wiemy znam inna histroie kobieta zgubila sie w górach..była noc umarłaby z zimna ale ktos okrył ja starym z 19 wieku czarnym płaszczem tak ja znalezli..to był jakis opiekun aniol mowila.. inna.. ktos poszedl foty sobie robic pod grobem sw chrabela.. wywował fotke..to był 19 wiek..a na nim 4 osoby plus stara siwa twarz..charbel..:O duchy istnieja..w necie to jest

Gość podopiekaanielska
nie chce was wystraszyc to aniol wyslannik z nieba obejrzyjcie sobie, naprawde wzruszajaca historia, a aniol caly w swiatlosci oczywiscie ze sa i upadle anioly i duchy na naszej ziemi ktore zgubily droge do nieba, nie wierzac w Boga, wole takie tematy omijac gdyz nie wnosza nic budujacego w moje zycie, ale tych aniolow ktore sie nami opiekuja nie boje sie

Gość podopiekaanielska
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=s9xDY2M0Qwo&feature=endscreen a tutaj anioly pomagaja wygobyc ludzi spod palacego sie, wywroconego samochodu nakrecono program na ten temat - tak niesamowita jest to historia spotkania z supernaturalnymi istotami nie bojcie sie modlic i prosic o ochrone i pomoc w trudnych, krytycznych chwilach

Gość sensual mary
złe duchy tez działaja..ludzie sa zli agresywni..jest zła energia..itp dobry duch to swiatlosc.. moj dziadek jak spal w domu gdzie zmarła jego mama..a ajedzil starem ze zwirem..w nocy przyszla do niego..taka biała postac..wszyscy ja widzieli moja babcia moja małą mama.. i co sie stało..rano jechal starem do tylu juz mial kiprowac..i szybko nacisnal pedał gazu...wyszedl z tira zlany potem.. tir wisiał kołem nad przepascia do której miał zwir leciec.. dodał gazu..wyczuł ze cos nie tak..jakby tego nie zrobil wpadlby do dołu..kopara ze zwirem by go przeciazyła.. bardzo to przezył i wiedział ze matka chciała go ostrzec..