Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaAga:*

mam 22lata a mój chłopak 28lat. Uważacie że to ma sens?

Polecane posty

Tak jak w temacie, proszę o poważne wypowiedzi. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ dopiero co zaczeliśmy być parą.

Gość Kaferina1122
Jasne, że tak i ja jestem dowodem na to bo jestem dzieckiem takiej pary - 6 lat różnicy.

Gość Mansfeld
6 lat. Co to za wielka różnica wieku?! Śmiechu warte!!!!!!!!!!

No tak wiem, niby nie taka duża różnica ale wiecie on już by chciał sie w sumie żenic i dziecko miec a ja jeszcze na studiach jestem. To dwa różne światy troche. ON już pracuje ma swoje pieniądze a ja nadal na utrzymaniu rodziców. Troche mi z tym źle....

Gość dziubasek_12
Pewnie że to żadna różnia, za 2 lata skonczysz studia i bedziecie w miare na rownym poziomie, nie ma sie co martwić. Sama mam chłopaka 5lat starszego :)

Gość prawiki do gazu
jasne, że ma sens, tym bardziej, że faceci zawsze są jakby cofnięci w rozwoju w stosunku do swojego wieku. A czy on chce się żenić, czy tylko widzisz, jak jego kumple to robią? Wyluzuj. Skończysz studia, znajdziesz pracę i jakoś to będzie:)

Gość Mansfeld
Jeśli kocha - to poczeka. Az skończysz studia. Jeśli będzie mocno nalegał na na szybki ślub - wlącz wsteczny i gazuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem na nie i nie
z paru powodow. tak w ogole to kiedy taki 28latek zrobil mnie tak w glupa,ze do dzis mi zal mnie samej

Miło słyszeć tyle pozytywnych komentarzy. Wydaje mi sie że on poczeka na mnie te 2-3 lata jezeli ma nam sie udać. Dlaczego jesteś na nie? co zrobił Ci ten facet?