Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bryg84

moja dziewczynaoznajmila iz przeprowadza sie do swojego kumpla :)

Polecane posty

Witam moze otworzycie mi oczy chyba wiekszosc jest zawarta w temacie MOja dziewczyna nagle oznajmia na przyjemnej kolacji ze przeprowadza sie do kolegi. wczesniej wspominala ze zmienilaby mieszkanie bo zycie z kolezanka w pokoju jej nie odpowiada ( w ktorym w ogole nie przebywa bo pracuje 16 h dziennie) ja nigdy nie podjalem tego tematu bo znamy sie dopiero jestesmy ze soba dopiero 2 miesiace (znamy sie od kwietnia) wie ze sam szukam nowego mieszkania no i co o tym myslicie u mnie to wygladalo tak powiedzialem jej od razu ze stawia mnie w sytuacji dokonanej. nie pytajac o zdanie i nie badajac opini wykazuje brak szacunku a decydujac sie na tak zmiane pokazuje jak bardzo jej nie zalezy na nas skoro takie krzywe zagrywki sa na poczatku to potem bedzie jeszcze gorzej na koniec wrzucilem ze w takiej sytuacji nie mozemy byc ze soba i wyszedlem niestety zagralem nie czytsto i nie dalem jej sie do konca wytlumaczyc bo sprawa byla dla mnie jasna powiedziala tylko ze stawiajac mnie w takiej sytuacji chciala sie dowiedziec jak sie na to zapatruje. czyz to nie zabawne( juz jest po uzgodnieniu szczegolow zamieszkania) powiedziala tez ze ja mam duzo kolezanek i jej nic do tego ( przypominam ze moje zachowanie nie jest poparte zazdroscia) co o tym mysle- mysle ze wszytko to co jej powiedzialem ale teraz sie zastanawiam czy to nie mogla byc jej jakas gra mogla czuc spora zazdrosc obserwujac moj fb z ktorego moglo wynikac ze z niektorymi kolezankami dogaduje sie troche lepiej niz z nia no i chodzi mi po glowie czy jej zalezy czy nie dodam...ze nie pisze i nie dzwoni(moze lepiej ) a rzecz sie stala dwa dni temu ratujcie musze wszystko poukladac

Gość ale ty już to sobie
poukładałeś gościu. Chciałes pokazać, kto jest "górą" i że będąc w "związku" z tobą, kobieta nie ma prawa decydować z kim mieszka i co robi. Ona przyjęła to do wiadomości, stwierdziła że jej nie odpowiada taka rola w takim związku i cię olała. Napiszesz, że się mylę? To jak wyjaśnisz, że jej "nieakceptowalne" zachowanie nagle przestaje być takie "nieakceptowalne" - a im dłużej się nie odzywa, tym bardziej szukasz swojej winy? Zachowałeś się jak niepewny siebie frajer, gościu, skoro wizja tego że dziewczyna zamieszka z KOLEGĄ (podkreślmy to i nie bójmy się tego słowa - tak, jest to kolega) napawała cię takim przerażeniem, że zdecydowałeś się zakończyć związek. Po czymś takim to marne szanse, że będzie chciała utrzymywać kontakt z takim dupkiem żołędnym jak ty.

NIe zrobilem to dlatego bo pokazala tym jak bardzo ma wylozone. widac jak bardzo jej nie zalezy skoro moze podjac taka decyzje bedac z chlopakiem

Gość sd;d;a;a;a;a;;a
Ale powinna mieć wyłożone, bo nie podpisała cyrografu, a ty nie masz na nią aktu własności :o. To jej decyzja z kim mieszka, a ty zachowałeś się jak palant.

Po pierwsze to, ze pracuje 16h nie ma nic do rzeczy, bo mozna bywac w mieszkaniu tylko na spanie, a wspollokator moze nam przeszkadzac. Widac, ze jej nie sluchales skoro nawet nie wiesz w czym naprawde tkwi jej problem z obecnym mieszkaniem. I dlaczego podkreslasz, ze nie jestes zazdrosny skoro wszystko na to wskazuje? Przeciez gdyby sie okazalo, ze wyprowadza sie do kolazenki to problemu by nie bylo, a jest z tego powodu, iz to facet:P Jestes zazdrosny i nie umiesz sie sam przed soba przyznac do tego.

Gość dslf;kdfkldkldk
Anabelle - dlaczego? Bo to palant, dobrze że się go dziewczę tak szybko pozbyło, może trafi na kogoś bardziej sensownego.

co dlaczego? przeciez nie uwazam, ze autor jest idealem, zazdrosny typowy samiec:D W dodatku nie umie sie przyznac do tego:P A czy ona dobrze zrobila zostawiajac go to nie wiem, sa ze soba tylko 2 miesiace tu nawet nie bedzie czego wspominac:D

Gość dslf;kdfkldkldk
Cytuję: "I dlaczego podkreslasz, ze nie jestes zazdrosny skoro wszystko na to wskazuje?" To "dlatego" :O.

Gość hhghghghg
jak ktos pracuje 16 godzin na dobę, to tym bardziej chce wrócić do własnego mieszkania albo przynajmniej pokoju, a nie kołchozu z banda współlokatorów. jesteście ze sobą bardzo krótko i dopóki nie zdecydujecie się na wspólne mieszkanie i każde z was żyje na własną rękę, to jej sprawy mieszkaniowe, to nie twój interes. fochy z powodu tego, że dziewczyna ma współlokatora płci męskiej są niemęskie i swiadcza o kompleksach

przepraszam, jak widac nie zrozumialam. Ostatnio malo sypiam a pracuje duzo. Jak widac dobrze to na mnie nie wplywa:) Rozumiem sens twojej wypowiedzii wiem juz co mialas na mysli:) Wybacz moje umyslowe opoznienie:P

Gość Mansfeld
Ona struga z ciebie durnia. Dobrze zrobiłeś. Nie jesteś jej pieskiem. A tak ciebie potraktowała. Zuch chłop! Jej - krzyżyk na drogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Mansfeld
Pod żadnym pozorem nie wraca do tej małpy! Jeśli to zrobisz - będziesz jej podnóżkiem. Potem kopnie cię w tyłek. Masz to jak w banku.

Gość O ja chromolę...
Krzyżyk to ona na nim postawiła :D - jak nie doczytałeś. I wygrała w tej sytuacji - będzie miała nową chatę, fajnego współlokatora i palanta z głowy ;). O kurwa, kumulacja :D!!!!

Gość dlihldhlhdl
Pierdolone, pierdolone - zazwyczaj długo i namiętnie :D, a co prawiczku, zazdrościsz :D? Musisz być strasznie zakompleksiony, że to dla ciebie taki trudny temat - mieszkanie z kimś odrębnej płci. Nie jesteś w stanie sobie wyobrazić dzielenia kuchni i łazienki oraz brak pierdolenia :D.

Gość do autora tego tematu
Tak se czytam i stwierdzam: autorze, nie musisz pisać pod różnymi pomarańczowymi nickami, wszyscy wiedzą, że to ty. Większość facetów nie jest aż tak żałosna.