Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówią, że tak jest

jak mozna po tak krotkim czasie pojsc do lozka?

Polecane posty

Gość mówią, że tak jest

Moja znajoma, ktora znam od niedawna poznala chlopaka i po 2dniach chodzenia ze soba poszli ze soba do lozka, wiem, ze to nie moja sprawa, ale mi sie to w glowie nie miesci,ze tak po krotkim czasie juz mozna...

Gość asdftgyhuj
skoro wiesz, że to nie twoja sprawa, to co się wtrącasz? jedni idą do łóżka po kwadransie, inni po roku, a inni jeszcze czekają na ślub. w każdej grupie znajdą się zadowoleni i niezadowoleni z takiego stanu, ale to jest ich prywatna sprawa.

Gość mówią, że tak jest
no wiem, tylko my pozniej przez takie osoby mamy taka opinie latwych i puszczalskich :o

Gość asdftgyhuj
jakie my? utożsamiasz się z cudzym życiem erotycznym? :D zabawa jesteś :D po drugie, facet jest tak samo puszczalski jak laska, bo chyba sama do tego łóżka nie poszła, a po trzecie jesteś straszna Dulska i tyle. Seks dwojga dorosłych, podobających się sobie ludzi jest sprawą normalną, naturalną i pozytywną :P a tobie chyba żal du..kę ściska bo nie masz z kim :D

Gość o rany a ja poszlam
z kolesiem do lozka 2h po poznaniu sie i wcale nie czuje sie z tego powodu suczowato. byla makabryczna chemia, a my do dzis jestesmy razem i jest cudownie. :) ogarnij sie

Gość hhghghghg
schizofreniczka- niby wie, że nie jej sprawa, ale przeżywa

A czemu Cię to tak interesuje? Jej tyłek, jej sprawa i ewentualnie jej kolesia. Pilnuj lepiej siebie. Ja bym nie poszła po 2 dniach do łożka, po i po pół roku nie poszłam, ale to, co ktoś inny robi, to nie jest mój biznes. Co i Tobie polecam... :/

Gość znienawidzona whedif
asdftgyhuj to JA gdyby ktos pytał.