Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja jest od tego aby bawi

dziwny rodzaj sympatii

Polecane posty

nie macie tak ze niektorzy ludzie sprawiaja ze chce wam sie smiac? i nie chodzi o to ze sa smieszni albo mowia smiesznie tylko o to ze kiedy ich widzicie to po prostu usmiech sam pojawia sie wam na ustach. i nie chodzi mi tez o romantyczne uczucia wobec tej osoby, bo moze to byc osoba calkowicie dla was aseksualna, po prostu tak na was oddzialywuje i czesto jest to wzajemne.

dodam tez ze osoba ta czesto wyczuwa ze cos takiego do niej macie. i mozecie rozmawiac np. o pogodzie a z daleka wyglada to jakbyscie flirtowali

nikt tak nie ma? nie wierze...

Gość mam tak chyba jak wszyscy
ze rozumiem kogos z daleka prawie jak telepatia czuje emocje czasem nawet mysli kogos dziwne to ale tak jest czywiscie rozsmieszac bawic i zagadywac o niczym tak to mają wszyscy

Gość dizzy Lizzy
Do mnie ludzie bardzo często się uśmiechają, zagadują. Chyba dlatego, że sama mam uśmiech na twarzy prawie cały czas:D Pewien chłopak stwierdził, że on mnie kiedyś znał, tylko zapomniał o tym, bo to było w poprzednim wcieleniu:D

Gość princepoloXXXXXXL
Miłe uczucie- Poznałam tą osobę przez telefon, nie wiem jak wygląda, znam jedynie nazwisko i ten głos. Gdy dzwoni do mnie co parę miesięcy, od razu dostaję jakiejś głupawki: śmieję się, żartujemy, i na sercu robi się jakoś tak ciepło. Nie znamy się w ogóle a rozmowa z tą osobą rozświetla smutki dnia.

spotkałam kiedyś takiego rudzielca :) jakiś rok później spotkalam go ponownie i wtedy od razu nawiązaliśmy słowną nić porozumienia

za pierwszym razem było tlyko cześć i wymiana uśmiechów, coś jak miłość od pierwszego wejrzenai ale bez miłosci :D

Gość uladana
Mam takiego dobrego znajomego. Razem studiujemy i nie wiem jak to jest, ale strasznie mnie przyciąga jego charakter. Ma genialne poczucie humoru (a przynajmniej dla mnie) i świetnie się rozumiemy :) Ale to jest taka relacja w stylu "kto się czubi ten się lubi", bo często wdajemy się w różne potyczki słowne, rzucamy nawzajem ripostami i komentarzami, ale to dodatkowo mnie utwierdza w tym, że mamy wiele wspólnego :)

Gość nie mam na dziś pomysłu
Ja tak mam do księdza, który uczy mnie religii w szkole. Oczywiście, że nic do Niego czuję, ale to taki pocieszny człowiek, że jak Go widzę, to gęba od razu mi się sama śmieje :)