Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagaiwzrost1988

Wasza waga i wzrost + to,co chcialybyscie zmienic

Polecane posty

Gość wagaiwzrost1988

Witam, jak w temacie- podajcie swoja wage i wzrost oraz to, co chcialybyscie zmienic w swoim ciele. Jesli chodzi o mnie to 164 cm, 51,5kg... Moim odwiecznym problemem jest brzuch. Jestem szczupla,ale niestety nie potrafie zrzucic brzucha tak do konca... Wykonuje juz roznego typu cwiczenia na brzuch, A6W robilam,ale za mocno obciazala moj chory kregoslup. Teraz cwicze z Ewa Chodakowska i widze efekty. A jak to jest u Was?

Gość wagaiwzrost1988
A ile wazysz??? Jaka diete stosujesz?

Gość grghdfv
175 cm i 65 kg,ale jestem w 4 miesiącu ciąży. :D Zmieniłabym jedynie nogi, mogłyby być troszke szczuplejsze ;p Poza tym wszystko ok, jak na moje oko:)

168cm i 50kg chciałabym mieć trochę mniejszy brzuch (nie jest idealnie płaski) i bardziej widoczne kosci obojczyka i szczuplejszą twarz

Gość wagaiwzrost1988
Kurde wydaje mi sie,ze niektore osoby po prostu maja w genach sklonnosci do wiekszego brzucha,nawet jak sa szczuplutkie..

dokładnie z brzuchem lub innymi partiami ciała jak np. uda to już są geny i nic na to nie poradzimy, jednemu szybciej zejdzie w brzucha, a drugi będzie się z nim męczył znacznie dłużej, ale w końcu musi zejść. Warto pamiętać, że nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie tłuszczu, że sobie kupimy magiczny pas odchudzający i nam tylko z brzucha zejdzie, to są ściemy jakich dużo.

Gość masz takie usta czerwone
167 i 56kg. chciałabym mieć bardziej gęste włosy ale na to nic nie poradze :P

Gość fvtrghyfeygfegy
164 cm i 72 kg całe życie się odchudzam i potem nadrabiam, ważyłam kiedyś i 65 kg i 100 kg, a chciałabym 60

Gość wagaiwzrost1988
No tak,nie wolno sie poddawac... Ja jestem najbardziej dumna z mojej tylnej czesci ciala :) piekna i jedrna, zero cellulitu :) a mimo tego wstydze sie wyjsc np. na plaze, bo jak widze moj zwisajacy brzuch, to wszystkiego mi sie odechciewa... pracuej nad nim dobry rok, zobaczymy co dadza cwiczenia chodakowskiej.

Ile waze :-) ZA DUZO :-P Jak narazie biegac 2 razy dziennie od 10 dni i za 2 tygodnie chce zaczac silke. Jak zejde na 49 kg bede zadowolona :-)

Gość wagaiwzrost1988
Wow , to powodzenia... Na zmniejszenie wagi rzeczywiscie wysilek aerobowy pomaga najlepiej, no i dieta odpowiednia. Choc najwazniejsze to i tak samozaparcie :)

Jestem wyjątkowa i chcę przytyć 5-6kg:P Mam 162cm i przez stres schudłam do 41-42 (choć nie wyglądam na tak niską wagę, dają mi 46-50kg więc nie wyglądam źle). Chciałabym chociaż powrócić do wagi którą miałam zwykle (ok45) i może potem ciut więcej. Przytyć wcale też nie jest prosto jak ktoś od zawsze był szczupły:P

KRWAWA ja mam kolezanke, ktora tez jest chuda za chuda i walczy o kazde 2 kg zeby przytyc. Zycze powodzenia. Motywacje do schudniecia mam dosc silna wiec bedzie dobrze ale musze isc skontrolowac tarczyce.

Gość onalala
169 i 50 kg. Waga mi bardzo odpowiada ale wolałabym mieć bardziej umięśnione uda i pośladki. Jestem szczupła ale tyłeczek wisi i trochę to wkurzające :P

Krwawa ja kiedys w 3 dni schudlam 4 kg z pwoodu stresu. Mialam wtedy 43 kg. Rok temu przestalam sie miescic w moje portki heheh :-P

Gość a ja waze
67,9 przy wzroscie 170 i nie mam uwag co do brzuszka (juz nie) najwazniejsze to akceptowac siebie, a jak komus sie nie podoba , niech nie patrzy PSnie zamierzam byc na diecie do konca zycia!(inaczej sie nie chudnie i nie zatrzymuje wagi )

Ja bralam 3 lata tabletki na niedoczynnosc tarczycy. Jakos w maju zeszlego roku zaczelam przybierac na wadze. Lekarz kazal mi odstawic leki bo twierdzi ze wyniki sa w normie.

Gość ghrrrhhrr
167 i 55kg. Chciałabym mieć, szczuplejszy brzuch, ręce, nogi, twarz itd :p Chciałabym schudnąć przynajmniej 7 kg. Ideał 10kg

60 kg przy 168 , chcę schudnac jeszcze 3-5 kg, z mną już 12 i czuje się zgrabna, ale po mnie nigdy wagi nie było mocno widać

Gość wagaiwzrost1988
widze,ze duzo z nas ma problem z brzuchem, ehhh :) no moja kolezanka tez zawsze walczyla,zeby troche przytyc. Teraz, gdy jej przybylo z latkami pare kg, chce wrocic do dawnej wagi,w ktorej jednak czula sie lepiej ;) Ale kazdy jest inny. W jaki sposob zrzucacie wage?

Gość gffffffffffffgggg
!56 cm i 53 kg-nie chce chudnac. Jedynie brzuch mi sie nie podoba-ale ja jestem po ciazy.

wagaiwzrost1988 Mam ten sam problem co Ty!! 165 cm.wzrostu i waga 51 kg.:/ Ledwo co dopinam spodnie a nie chce zmieniac na wiekzy romiar calej swojej szafy...na szczescie wracam do pracy i na bank schudne bo jak nie praowalam to troche przybylo mi i to wlasnie na brzuchu:/

Gość majkuś
Ja podobnie jak Krwawa - 162 cm i ok 42 kg wagi. Co bym chciała zmienić? Na pewno biust, bo mam chyba najmniejszy z możliwych. Do tego mam rozstępy pod kolanami i na pośladkach, nie mam pojęcia skąd się wzięły ale są, na szczęście nie jakoś bardzo widoczne, no ale są. Czy coś jeszcze? Pewnie coś by się znalazło, ale to wystarczy, byłabym już na prawdę bardzo zadowolona ze swojego wyglądu. Niestety nie tak łatwo przytyć, a tym bardziej w biuście :/

Gość wagaiwzrost1988
Rozstepy pojawiaja sie nie tylko u grubszych,ale i u chudych :) pomagaja cwiczenia ujedrniajace :) co do ciustu - moja znajoma poweikszyla sobie biust do rozmiaru C, placac przy tym 10 tys. zl. Ja jestem zwolenniczka naturalnego, choc sama nie narzekam, bo mam taki w sam raz:)