Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna narzeczona

JAK ZDEMASKOWAĆ NARZECZONEGO???????

Polecane posty

Gość niepewna narzeczona

Znalazłam kiedyś w internecie po wpisaniu numeru telefonu mojego faceta ogłoszenie z branży, o której on nie ma pojęcia i podane były dwa numery telefonów. Jeden właśnie jego, drugi dziewczyny (oraz jej imie i nazwisko) Stwierdziłam, że.... że to pewnie nic istotnego i nawet nie spisałam tego numeru. (tej dziewczyny) Ufałam mu. Dwa dni temu, przeglądając jego komputer znalazłam ślad po logowaniu się owej panny, na swoją pocztę, której adres skojarzyłam po loginie z ogłoszenia. Zniknęło natomiast tamto ogłoszenie. Już sama nie wiem, rozumiem koleżanka, użyczenie numeru... ale to, że była u niego w mieszkaniu i logowała się na stacjonarny komputer. Pluję sobie w brodę, że nie spisałam wcześniej tamtego numeru, zadzwoniłabym i miała jasność. On chyba lubi znajomości internetowe, czaty...aż za bardzo... Dodam, że nie jestem w stanie sprawdzić go raczej w żaden inny sposób. Do tego znalazłam w historii mnóstwo filmików erotycznych. Do tego wcześniej już nakryłam go na posiadaniu wieeeelu adresów mailowych. Teraz je usunął, bo wprost zapytałam go PO CO MU. (Co mam zrobić? Jak myślicie co jest grane? JAK DOWIEDZIEĆ SIĘ PRAWDY??????

Sam pewnie Ci nie powie, jak spytasz.. To mów, że wiesz, ze jest nieszczery i ma wybór: albo prawda albo koniec. No bo cóż, w detektywa sie nie baw, co sie nasprawdzałas to się nasprawdzałaś. Zresztą po co wpisywałaś jego nr w wyszukiwarkę? bo od tego zaczęlaś swoją historę?

Gość niepewna narzeczona
Jego numer telefonu wpisałam, ot tak... Nie spodziewałam się, że coś znajdę. Zawsze wpisuję numery telefonów, np. kupując coś na allegro itd. I naszło mnie wpisać i swój, i kogoś z rodziny i jego... Nie wyszukiwałam ''problemów''... a znalazłam poważny. Znam jej imię i nazwisko, wiek. Adres mailowy, numeru telefonu niestety nie, bo nie spisałam, ale ogłoszenie niedawno usunięte, to może uda mi się od administratorów strony uzyskać pomoc. Wiem, że była u niego w tym tygodniu, bo on na swoje strony loguje się z innego komputera, którego nie sprawdzałam nigdy, bo nie miałam jak. Coś mnie podkusiło i znalazłam to czego znaleźć nie chciałam......

Gość niepewna narzeczona
ok, już wiem jak zdobędę jej numer.. z tym, że sama nie wiem czy chcę.. nie potrafię uwierzyć w to, że on potrafiłby mnie tak zawieść. Dobrze, że nie mamy dzieci. Jestem samodzielna i nie wmanewrowana w żadne pieniężne powiązania z nim.

Gość kgjso
jak zdobędziesz? dziwny koleś....

Gość vvvvvvvv00
sorry... czy jestes pewna ze to narzeczony:O bo dla mnie to zwykla znajomosc

Gość niepewna narzeczona
ok, znajomosc mam pewien pomysl, zdobede jej numer, i dowiem sie prawdy. Jesli jest tak jak przypuszczam, to zdolna bede do bolesnej zemsty.

Gość niepewna narzeczona
widze, ze nie tylko facet mnie olal i zdradza,ale i kafeterianie maja dosc. jestem zaradna, pracowita, podobam sie, glupia tez nie jestem... a nie moge spodkac dobrego, uczciwego faceta. ja chce tylko szczerej milosci:-(

Gość Hfjfjgjdjvbfkgbfkf
A chuj ci w dupe

Gość niepewna narzeczona
faceci sa podli

Gość niepewna narzeczona
To ja autorka. Nie udalo mi sie jej znalezc. Dalej jestesmy razem. Znow wpadlam na jej slad. :-(