Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girl1234

co mam zrobić z chlopakiem ???????????

Polecane posty

spotykam sie z chlopakiem od kilku lat, wlasciwie to nie spotykanie widujemy sie od czasu do czasu. Co tu duzo gadac, zakochalam sie w nim. Niestety sytuacja wyglada tak, ze spotykamy sie wtedy kiedy tylko on ma czas, zalezy mi na nim. A co najgorsze wydaje mi sie, ze niepotrzebnie sie staram, bo on niby pisze mi ze mu zalezy i wgl, ale jest tak, ze raz kilka dni piszemy wszystko jest i sie normalnie sie spotykamy, a potem miesiac si nie odzywa i znowu tak samo. tak juz od 2 lat. nie wiem co mam zrobic, czy dac sobie z nim spokoj, czy porozmawiac z nim po raz kolejny ? i jak mu przetlumaczyc, ze nie jest mi naprawde obojetny?

Gość Mansfeld
Spokojnie, kobieto, spokojnie... Zbadaj dokładnie sytuację. dlaczego tak rzadko się odzywa? Może są jakieś poważne powody/ Jeśli nie ma - bawi się Tobą. Jak kotek myszką... :-)

no właśnie boję się, że tak jest, dlatego też chyba muszę podjąć jakieś kroki :D żeby się dowiedzieć:) niby to jest zazdrosny o mnie, jak z kimś piszę to już wielkie wyrzuty, że co ja robię, ale jak do niego jakaś dziewczyna napisze i się go o coś spytam, to od razu że wymyslam. wiele osób mi mówiło, że nie jjest mnie wart, ale do mnie nie może to dojść, bo strasznie mi na nim zalezy.

Gość Mansfeld
Jak on taki zazdrosny - to ja już uciekam. Jeszcze mnie pobije... :-)

Gość kgjso
to jest typowy pies ogrodnika..

to co mam zrobić ? jak pokazac mu,m że nie jestem jego własnością i że musi się trochę postarać..?

Gość Mansfeld
Zacznij się interesować innym facetem. Oczywiście na niby. Odegraj jakąś scenkę np. ze znajomym. Może i nie uwierzy, ale zacznie się niepokoić... Zazwyczaj doceniamy to, co tracimy. Lub zaczynamy tracić...

Gość kgjso
po prostu go olej.

kgjso : nie jest prosto olać kogoś, kogo się kocha, dlatego próbuję coś jeszcze zdziałać, jeśli nie pomoże, wtedy dam sobie spokoj

Gość kgjso
nie uważasz że działałaś 2 lata i to gówno dało?

Możliwe, że i tak jest. Tylko jak już starałam sie o nim zapomniec, totalnie, mialam wylane, wtedy on nagle sie odzywal, przychodzil do mnie, i mowil, jak to sie za mna nie stesknil. Czuje, ze mozliwe ze jest tak, ze jestem dla niego tylko zabawką, moze i nawet taka na pocieszenie...

Gość kgjso
jesteś dla niego zabawką. to jest fakt. niestety.