Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrak81

Czy jeszcze zaufam?

Polecane posty

Gość wrak81
Cześć Alias praca dziennie pracuje po 13-15h Raz same nocki innym razem dzionki.Musiałem kawałek podjechać ale juz odpoczywam:)

JaJaCiPowiem- poczułam się urażona- ja wstaję o 5.30, robię mężowi śniadanie, kanapki do pracy, sprzątam, gotuję, piorę, a na 8.00 muszę być w pracy-również w sobotę. Pracuję 8-10 godzin, a jak wracam znowu arbeit. Nie powoduje to, że się użalam jak mam dużo obowiązków-takie życie. Nie oceniaj proszę wszystkich kobiet jedną miarą, bo to niesprawiedliwe.

wrak - Przechlapana taka praca i ciągle w trasie. Dziś u mnie też dostawa. O 8.00 przyjechała dostawa z Solca kujawskiego, ale u mnie kierowcy zawsze mogą liczyć na dobrą kawę ;)

Gość wrak81
Alias toś mu pojechałą hehhe:D Ale juz nie długo mam po poprostu dość takiej pracy chce zyc i spać w swoim łóżku ,a nie jak teraz w kabinie u Niemca::) Robie w tym kirunku małe kroczki zobaczymy moze sie uda:D

Wcale Ci się nie dziwię, że chcesz zmienić pracę. Wiadomo jest taki mus to się pracuje, ale nie da rady tego ciągnąć w nieskończoność.

Gość wrak81
Heheh Alias wiesz na co ja moge liczyć w mojej pracy ze jak coś pójdzie nie tak.To dysponent zgoni wszystko na mnie i jeszcze mnie zjebie.A pod koniec miesiaca zabierze mi premie.I powie ze ja Panu nie zabrałem tylko dałem 20zł :D

Gość wrak81
Zgadza się a mam juz tego dość.Chce zyc ułozyć sobie zycie ,mieć hobby .robić coś co lubie i jak jest słonko wyjść w niedziele (jak bede miał) z rodziną A nie siedzieć w tej budzie i oglądać SSmanów jak kawe z termosów na parkingach pija:(

Gość wrak81
Alias z tą kawą dla kierowcy mały gest nie duzy koszt,ale sobie nawet nie zdajesz sprawy jaka radość dla kierowcy:D

Wiem o czym mówisz. Ja kiedyś opieprzyłam kierowcę, że nie patrzy co mu ładują i jak. Skoro podpisuje dokumenty, że odebrał towar nienaruszony, a do mnie przyjeżdża z uszkodzonym to sory coś tu jest nie halo. I niech się nie dziwi, że nie pozwalam na rozładunek, póki nie zrobię dokumentacji fotograficznej do reklamacji. A w tej kwestii jestem nieugięta.

U mnie można liczyć na kawę, miły uśmiech i radosną rozmowę-pod warunkiem, że towar przyjeżdża cały ;) Co do męża - nie mam ochoty drzeć z nim kotów od rana a poza tym nie zależy mi, żeby zdrowie sobie zszargał. Jaki by nie był to zarabia na to jedzenie.

Gość wrak81
Wiesz fakt w tej kwestii są zawsze 2 strony medalu ,dobrze ze ja mam takie ładunki ze nie musze sie tym przejmować bo obsługuje specjalistyczny sprzęt:)

Gość wrak81
Powiem Ci ze czasami w Twojej Alias mieścinie weekendowałem to chociaż po zamku sobie pochodziłem:)

Po jakim zamku? :) Chyba w Malborku A jakie towary wozisz? Bo ja budowlanką handluję ;)

:D rozbawiłeś mnie Nie bierz wszystkiego tak dosłownie. Robię to z poczucia obowiązku. Jak mnie dobijał psychicznie to nie robiłam kanapek. Jak jest spokojniejszy to i ja jestem milsza.

Czyli uważasz, że mój mąż może mnie wyzywać, obrażać i poniewierać przy ludziach, a może i bić lub zatłuc jak się mu spodoba, a ja w imię miłości mam to znosić, bo przysięgałam? A przepraszam, co on mi przyrzekał ? Pan Młody: "Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuję w związek małżeński z (imię Panny Młodej) i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe." Panna Młoda: "Świadoma praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuję w związek małżeński z (imię Pana Młodego) i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe." Tak jak powiedziałam, to działa w obie strony i zdania nie zmienię.

Wrak wyjechany jesteś, czy Twój temat upadł ? ;) JaJaCiPowiem już mi nic nie odpowiedział :)

Ok a jak po liściu nie zadziała? Mało tego, po liściu złapał mnie za ciuchy i potrząsnął tak, ze myślałam, że głowa mi odpadnie.

Tak sądzisz? Ja tą listę stosuję od 10 lat - nie działa. A może to mój mąż jest mało pojętny, żeby zrozumieć, że postępuje źle, nie wziąłeś tej ewentualności pod uwagę? Jesteś drugim facetem ,który próbuje mi wmówić, że to moja wina. A może tym samym?

Gość wrak81
Hejka widze ze temat wrze :) Jestem Alias w trasie ale czasami potrzebuje samotności i troszke zastanowić się nad swoim życiem

Masz rację wrak. Też dużo ostatnio myślę, a samotna czuję się i bez odosabniania się :( Cóż życie takie bywa

Gość wrak81
Alias nie powiedziłąem ze jest mi lekko,ale staram się pozbierac i stanąć na nogi zyciowo i finansowy.Niestety musze sie przygotować zeby wrócić i zmienic prace na 8-10h.Wiesz tez mi nie jest lekko jestem sam ,jestem człowiekiem młodym chciałbym mieć kogoś z kim mógłbym porozmawiac przytulić sie ,a i za seksem tez tęsknie::D Ale wiem jedno ze na siłe nikogo juz nie mam zamiaru szukac,moze kogoś poznam a jak nie to singlem bede i juz heheh

Mam nadzieję, że jakaś mądra kobieta doceni Twoją naturę. Trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość wrak81
Alias nie jestem idealny.Dla jednych moze ty być wada dla innych zaleta robie w zyciu po to by się czegoś dorobić,a moje dzieci bedą miały lżej.Po drugie u mnie jak się bawimy to razem jak robimy i pracujemy to tez razem.Po 3cie nigdy nie zyłem chwilą "i dla mnie słowa takie sa nie do zniesienia Musze być zabezpieczony na jakąs ewentualność choroba itd.

No wiesz, jak możesz lubić seks? ;) Zboczeniec :classic_cool: Ale charakterem na tyle co Cię poznałam to jesteśmy do siebie podobni :)