Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i:)

Nawet nie wiem co u Ciebie

Polecane posty

nie wydaje mi sie, pewnie sama ich wyganialas a potem plakali po nocach:D ja nie zauwazylem zebys miala trudny charakter

taaaa płakali... po czekoladzie :D odstarszalam facetow i tyle bywam wredna i zlosliwa i mowie co mysle i ne slucham sie ich :p

jak to ich nie sluchasz? tak byc nie bedzie

jeżeli mówisz co myślisz ...to akurat zaleta:) złosliwośc w małym wydaniu jest znośna:) przyznam się, że ja też jestem nie do wytrzymania...:) szczególnie ostatnio:)

strumieniu to dwie złośnice na jedno, małe biedne i :D nie slucham facetow i juz! kropka. mialam jednego ktory nie pozwalal mi chodzic w miniowkach :o wredny byl 😠

mnie musialabys sluchac i juz. nie pozwalal bo byl zazrosny i sie bal ze Cie kto inny poderwie to pokaz nogi:)

ale to bylo dawno - wtedy mialam jeszcze ladne teraz mam brzydkie :o musialbys mi dac klapsa w tylek zebemy zaczęła Cie sluchac :D

nie, bo nie chwale sie brzydota teraz sa brzydkie i grube - od czekolady :D

to dobrze, nie lubie chuderlakow z wystajacymi zebrami, bo sie mozna o takiego wyobijac

hihi :) ja akurat jestem mięciutka i mam dwie mięciutkie poduszeczki :D Strumieniu i wzbrania sie od odpowiedzi na takie pytania robi uniki :p

pisalem juz kiedys. ale sie na mnie udalyscie w sumie i tak nie wolno sluchac kobiet:D