Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolek 1982 jdjasjda

Pytanie o szanse zajścia w ciąże

Polecane posty

Uprawiałem peeting z przyjaciółką, ocierałem się penisem w bokserkach o jej pochwę (ona w majteczkach), brała tabletki antykoncepcyjne, nie spuściłem się, ale miałem śluz na penisie. Czy jest ryzyko?

Gość no normalnie rece
opadają- czy rok w niku, to rok twoich urodzin?

Gość Pomarańczowaaa
jejjuuu cos ty! nie dosc ze nie byles w srodku to jeszcze wytrysku nie bylo i jeszcze do tego tablety łyka.. nudzi ci sie? jasne ze nie jest.. przez majtki sie nie da

Gość Czekajac na rozum
a to idzcie szybko do lekarza..pochwa na zewnatrz majteczek? ho ho hoooooooo z tym nie mozna zartowac, zabieg wskazany! myslicie ze 1982 to rok urodzin??? nieeee, nie robcie mi tegoooooooooooooooo oczywiscie ciaza mozliwa!

Gość siebekpati
Nie mozna spokojnie wytlumaczyc? bez nerw? nie moj drogi to teoretycznie jest niemozliwe i w praktyce sadze ze nigdy by nie miala na ciaza miejsca!

dziękuje bardzo:*

Gość Niebieska Malwina
jakie nerwy, jakie nerwy..... ale fakt pozostaje faktem hehehehe no comments

Gość Niebieska Malwina
nie wie, nie jest pewny to niech nie pociera i tyle....za moich czasow w ogole nei bylo edukacji seksualnej w szkole, ale jakos nie mialam watpliwosci gdzie jest pochwa i czy ocieranie przywola bocka czy nie...

Gość mondeo
będzie fajna dzidzia, bedzie fajna dzidzia...

Gość kkkkkkkkaaaaaaaaaaaasssiakk
witam ,ja biore tabletki od kilku lat,,,w srode wzielam po okresie pierwsza tablete po okresie,,w czwrtek zaczelam brac antybiotyk o godz 7 rani i 19 wieczro,,tabletki zawsze lykam pr\ed 9 rano..wczoraj sie kochalam z facetem..na poczatku przerwyany mielismy stosunek,,za godz czasu zaczemyllismy sie dlaej kochac,,nie umyl on raczek bo wczesniejszym stosunku ani fiutka,,sie kochac drugi raz ,,ciumalam go w jego fituka..a poizniej wlozyyl go we mnie,,czy jest jakas mozliwsoc ze tabletki mogae nie dzialac,,jakos sie ryje dziwnie.Pozdrwiam i czy wogole jest mozliwoc zeby tam byla jakas sperma,,pomimo ze go tam ciumalam???

Gość pysia mysia kysia
oczywiscie ze jest szansa ze wprowadzil sperme do Twojej pochwy.... ciaza mozliwa.