Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zgniłym jabłkiem

Wiecie co ? Myślę, że jestem zepsuta, patologiczna. Jak myślicie ?

Polecane posty

Czytam, ze wiekszosc z was stracila dziewictwo z facetem zycia albo kims kogo kochalyscie, w ogole wasze zycie jest takie zwyczajne..idealne, tu na kafe i na wizazu... a ja ? Stracilam dziewictwo w wieku 15 lat z chlopakiem 5 lat starszym z internetu, sama tego chcialam, taki seks bez zobowiazan, weszlam na portal randkowy, zaczelismy pisac, spotkalismy sie, po 2 godzinach wylądowalismy w lozku, po dwoch dniach powtorzylismy i stracilam cnote. Spotykalismy sie przez 2 tygodnie to bylo w wakacje. Potem poznałam w ten sposob 5 chłopakow - w ciagu kolejnych 3 lat. Teraz mam 22l. Byłam w dluzszym związku ,facetowi nasciemnialam ze mialam tylko jednego. Rozstalismy sie..bo on mnie zdradził. Nigdy nie ćpałam, nie upijałam sie. Zawsze tylko jedno piwo czy drink i tyle, to bylo max. Nie lubie tracic kontroli nad sobą. Jedyny (chwilowy) nałog to leki przeciwbolowe w liceum, otarłam sie o lekomanie, nie moglam sie ruszyc bez jakiejs tabletk iw ustach. Kradłam tez w sklepach mimo ze na brak pieniedzy nie narzekalam, robilam to z glupoty dla przyjemnosci, i zal mi bylo wydawac 100na bluzke wolalam ukraść. Nigdy mnie nie złapali. Czy moge sie uwazac za patologie? dziwnie sie troche czuje, nie wiem czy inni mają podobne zycie ,wszyscy są idealni a ja zjebana ? :D pytam serio

Gość skrabu
Patologia? Chyba nie. Ale coś Ci dolega - emocjonalnie - i stąd takie a nie inne zachowania. Moze sprawiła to patologia w rodzinie (alkohol, zimny wychów itp.), a może to Ty w ten sposób szukasz swojego JA?

Gość Tęsknię Marlenko mojego życia
Jesteś najwyżej pierdolnięta i bardzo nieodpowiedzialna,zjebana byś była,gdybyś siebie zadręczała i innych prześladowała,dylematami w stylu po co masz srać codziennie.

alkoholu u mnie w domu w ogole nie było, tata niepijący, mama tez nie, zadnych papierosów etc Myslę, ze to przez wychowanie, nic nie było mi wolno. Po szkole wracać do domu i sie uczyc... spoźniłam sie pol godziny byly zaraz pytania - gdzie bylas? Z kim? Co robilas? Nie kłam znowu cos kręcisz? Zadnych imprez bo tam jest ZŁO, patologia i zepsucie, upije sie wciągną mnie w narkotyki albo pobiją. Chyba robiłam to by zrobic na przekor rodzicom, robiłam to czego mi zabraniali...

Gość koszty pogrzebu nie opłaca
oczywiscie brak miłosci i dlatego leziesz do łuzka z kazdym chłopakiem bo myslisz ze cie kochają ale bez boga nie ma miłości