Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna studentka

Czy warto usunąć facebooka, bo nie chce się mieć kilku osób w znajomych??

Polecane posty

Otóż, bardziej tu chodzi o chłopaka, o którym muszę jak najszybciej zapomnieć, ale cały czas tylko widzę jego statusy, posty i dostepczość na fb.. i przez to nieustannie myślę o nim.. wydaję mi się że usunięcie fb i założenie nowego, bez tej osoby będzie łatwiejsze... Co o tym myslicie?? Może ktoś miał z tym podobny problem? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam!

Gość vitapil
dostępność jak już :O Usuń go z kontaktów po prostu ;) i tyle ;)

Myślisz?? Ale troche nie widzi mi się usuwanie jednej osoby, dlatego myslałam o całym facebooku.. Bo to już jest męczące patrząc ciągle jak pojawiają się coraz to nowe posty..

Gość vitapil
To usuń kilka osób :O :O Proste...;)

Gość Mario Bolucci
mozesz przeciez ustawic , zeby fb nie wyswietlalo zadnych statusow danego uzytkownika

Gość fghjkl;jm,.
Rozumiem Cię, też tak miałam, teraz mam już na niego wyjebane i jestem w innym zwiazku, a on te smieszne popisowe statusiki wstawia :) Chciałam go wtedy usunac, ale mowie sobie, niech nie mysli, ze na mnie robią wrażenie, ignorowałam, a teraz jak zmienilam status i wstawilam zdjecia z moim chłopakiem, to sie ciesze, że go nie usunełam, niech patrzy sobie heh

Gość rfrfrg
to sie ich usuwa ze znajomych?

Tak, masz rację można zmienić ustawienia.. Ale z drugiej strony sama świadomość tego, że on też może oglądać moje posty.. A tyle się nacierpiałam przez tą osobę, że rozważam też usunięcie całego fb.. Jednak jeszcze zaczekam, może ktoś się jeszcze wypowie i doradzi..

A po co? zawsze możesz skasować daną osobę z listy twoich kontaktów,a bodajże jest opcja blokady , dzięki której ten osobnik nie będzie mógł sie z tobą kontaktować. Ewentualnie kasujesz go ze znajomych i po prostu ustawiasz wyświetlanie postów tylko dla "znajomych"- nie będzie nic widział.

Gość telewizja nie kłamie
nie da się usunąć fb, można tylko zawiesić konto.

Gość żelek889
telewizja nie kłamie- nie prawda. ja całkowicie usunęłam facebooka ;) trzeba po prostu dobrze poszukać. co do tematu, po prostu usuń go ze swoich znajomych :) opcja z zablokowaniem jago postów też jest bardzo dobra :) w ten sposób nie będziesz musiała robić nowego konta, a problem będzie rozwiązany.