Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilennAMimi

Nastoletnie matki na MTV....

Polecane posty

Gość MilennAMimi

Oglądaliście to kiedyś...Rozumiem idee tego programu ale jak widzę tę rozkapryszone gówniary, które najpierw chcą być takie dorosłe i bez pomyślenia o dalszych konsekwencjach uprawiają sex a później płaczą że nie mają czasu jak ich koleżanki, że one by chciały imprezować to z chęcią bym jedną i drugą złapała i rozszarpała!!!

Gość MilennAMimi
nikt z was nie widział???

Gość co mnie obchodzi MTV
Ja widziałam i co z tego? A oglądałaś o dorosłych kobietach, które rodzą i nie chcą się nimi zajmować, nie umieją ich pokochać mimo, ze były planowane? Nienawidzę nikogo szufladkować- młoda zła matka, stara dobra. Jedni rodza planowane inni wpadają i nie ma to żadnego wpływu na to czy dzieci będą kochane a już na pewno na kogo wyrosną....

Gość manndeers
Zgadzam się z os wyżej. Jest tu wiele temat kobiet 30+ które płaczą że dziecko zabrało im wolność, więc co się dziwić 17latce???

Gość KaMiNeGri
Nikogo nie szufladkuje, fakt nie wszystkie nastoletnie matki to złe matki. Mi chodzi właśnie o te rozpieszczone gówniary. Które jak chodzi o chłopaków to już są dorosłe a jak tylko jakiś kłopot to do mamusi.

Nie każda z tych nastolatek tam użala się nad swoim losem... i tak jak ktoś napisał zarówno kobiety koło 20 jak i te koło 30 lat nie potrafią pogodzić się z tym, że ich życie zmieniło się diametralnie i już nigdy nie będzie takie same.