Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Phoebe B.

dieta 50/50 inaczej

Polecane posty

Nie potrafię sobie odmawiać jedzenia, ale wymyśliłam taką dietę po swojemu i nie wiem czy to dobry pomysł. Tzn. jednego dnia jadłabym wszystko na co mam ochotę, a drugiego dnia nic. Oczywiście tego jednego dnia nie przesadzałabym, tylko jadła normalnie, tak do 2000 kcal. Co o tym myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asteria32
jest taka dieta juz nawet topik tu jest taki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no wiem, ale z tego co się orientuję, to w tamtej diecie tego drugiego dnia jednak się coś je, a ja chcę nie jeść nic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asteria32
powinno sie jesc 1 dnia 1500m kcal a 2 dnia polowe mniej i tak na przemian

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewaabra
jeść trzeba każdego dnia, tyle że kalorie trzeba ograniczyć. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym Michel Montignac twórca nowej filozofii żywienia, od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek serii "Przepisy Montignaca", które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Przystawki według tych przepisów wykonuje sie szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej. http://allegro.pl/50-przystawek-o-niskim-indeksie-montignac-tanio-i2671417060.html

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwrtryy
1 dnia sie objadac a drugiego nic nie jesc , to czysta glupota długo tak nie dasz rady wez zmnien diete na inna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojaradadlaciebie
jedz tak zeby w tydzien tracic 7000kalorii to jest 1kg.ja jestem na takiej diecie nie licze kalori ktore zjadam tylko te ktore trace,np dzis zjadlam 800kalori to zapisalam -1000 jutro np zjem 1500 to zapisze -300 i tak dalej,jak mam ochote to jem wiecej ale wazne zeby w tydzien zjesc mniej niz moje zapotrzebowanie na kalorie ktore w moim przypadku wynosi 1800kal dziennie czyli 12600tygodniowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojaradadlaciebie
w ten sposob sie nie glodzisz bo nawet jak zjem 10.000tys kalori na tydzien to i tak jestem na minusie 2600kalorii czyli gdzies ok -300gram tluszczu,rozumiesz? powoli sie chudnie ale sie chudnei i nei ma efektu jojo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mojaradadlaciebie
ja tez robie sobie raz na tydzien jeden dzien glodowki -1800 kalorii

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ljfszcv
na głodowce 18000 kal? to jaka to głodowka ????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×