Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Chyba wiem dlaczego nie mam powodzenia. Dawałem przerobione fotki na Sympatie...

Polecane posty

Nie dość, że oszukiwałem ze wzrostem to dawałem najlepsze fotki twarzy, ze 100 zrobionych zostały mi zaledwie trzy. Do tego jedno zdjecie sylwetki, dodalem sobie sztucznie masy w photoshopie zeby nie wyglądac jak jakies gówienko... w realu zobaczyły, ze jednak wygladam inaczej gorzej, mały chudy i wątły

Wiem, ze co one robią...najczęsciej to są amatorskie przeróbki, mega wygładzenie twarzy, usuwanie trądziku, blizn i piegów. Najgorsze są jednak ''artystyczne'' zdjęcia w cieniu :O wygląda ktoś normalnie a potem przychodzi kaszalot, ale co z tego jak po spotkaniu odpisuję na smsa ''Nie jestes w moim typie'' :D

Gość o matkkkkkooooznowu
prawiczku daj sobie spokoj z tymi portalami, tam kobiety są pojebane wymagania z kosmosu a same wyglądają jak lampucery. Powodzenie mają ci wysportowani i piękni, normalnych ludzi jest tam moze z 5-10% a szansa ze spotkają innych normalnych i spodobają sie sobie nawzajem jest bardzo niewielka. Miałam tam konto 2x , 3 lata temu potem zalozylam znow nie wiem po co...wielu facetów ( i kobiet) siedzi tam latami :O

no ale te strony to jedyne miejsce bym kogos poznał :O w realu nie umiem i chyba sie nie naucze, brak mi pewnosci siebie, nie jestem wygadany chyba ze sie upije

Gość o matkkkkkooooznowu
w takim razie musisz sie liczyć ze dając podrasowe fotki kazda bedzie uciekała i taka rada zamiast GG korzystaj ze skype rozmowa na kamerce, wtedy ona zobaczy jaki jestes w rozmowie jak sie zachowujesz to taka namiastka realnego spotkania, ty rowniez potwierdzisz ze ona to ona, i pisz do normalnych dziewczyn a nie modeleczek czy innych fashionistek

Argen - ja juz poznałem przez Sympatie,Fotke i Czaterie 28 dziewczyn :O tylko, ze nic z tego nie wyszło, zawsze konczylo sie na jednym spotkaniu o matkkkkko - Piszę tylko do tych zwyczajnych, do ładnych nawet nie próbuje, kiedys z taką slicznotką pisałem, z twarzy sie jej spodobałem ale nie wiedziala ile mam wzrostu. Opowiadała o swoim eksie, ze miał motor i ona kocha facetów na sciagaczach w skorzanych kurtkach i wysokich pow 180, potem zapytała ile ja mam wzrostu... napisałem ze ZW musze wyjsc, wiecej sie do niej nie odezwałem :O