Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkaa95

Moja przyszłość

Polecane posty

Gość Agatkaa95

Hej Mam takie pytanie do was,ponieważ nie wiem jak postąpić mam w pewnej sprawie. Chodzi o to,że jestem z chłopakiem pół roku jest nam cudowanie razem.Wyznajemy sobie uczucia itd. ale nie o to chodzi.Więc jest tak,że po maturze,którą będę miała w 2014r oczywiście będzie ona zdana bo bardzo dobrze mi idzie i jest taki problem,że mam siostrę w Krakowie mieszka tam ze swoim mężem i dwójką dzieci i mówiła mi tak,że jakbym chciała na studia to abym lub mogę(nie pamiętam co powiedziała) do Krakowa na te studia tam u niej bym mieszkała i prace znalazła jakąś.I nie wiem jak to z chłopakiem zrobić jak będziemy razem do tamtego momentu to jak zrobić,aby było dobrze.Doradźcie coś...

Gość apetyt wzbudza we mnie taka
do 2014 roku możesz jeszcze poznać 13 kolejnych wielkich miłości🖐️

Gość Agatkaa95
no ale ja chce aby to byl on i chodzi mi w tym przypadku jakby to on byl tym z ktorym bym byla do tamtego momentu to co dalej mialabym robic...

Gość dziecko Twoj jezyk polski jest
na takim poziomie, ze nie mozna zrozumiec co mialas na mysli. Jestes pewna, ze dobrze Ci idzie :O

Gość Alżbeta7p7
też w twoim wieku myślałam, ze to ten jedyny, też było cudownie, a tu życie płata figle. Po co się przejmujesz na zapas? W ciągu półtora roku może się duuuuużo zmienić.