Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

szkoda ze Piekna nie kocha kocura

Polecane posty

Gość Piękna p ocenia
do czarnego kocura przeciez dzwonilam, to milowy krok. A kocur na detoksie z rana:O Kubus by sie pewnie uciszył;) jak na lewka przystało

Gość Piękna p ocenia
20:20nieprawda chwlaiłam a opisy gg a moje opinie na forach:)? od x lat ale kocur nie brał chyba tego powaznie miałam wrazenie ze myslała a tam takie pisanie..a inni to doceniają;) na kinomaniaku chwlaiłam kocurka wiem ze czytał ale jak on na detoksie to ja az tak milutka nie moge byc. dajesz kolec masz kolec dajesz róze masz róze:) kocurku.

nie to nie nigdy mnie nie chcialas innych chwalilas a mnie nie idz do kuby wojewodzkiego, z nami koniec nienawidze cie

Gość Piękna p ocenia
Kubus wzial sie za facetów..a slub miał byc Nie ma co w tv ogladac:) na stare lata mu odwlaiło z facetami;) szkoda.. chyba ze Anie odbije i zrobi dzidizusia i bedzie model 2 na 2:)

do mnie chwaisz innych ze blondyn zajebisty, łysy cudowny, kuba super:o a ja?😭 ja sie nie licze mnie to tylko opieprzyc zignorowac zdradzac nie piekna, zranilas mnie do krwi nienawidze cie idz sobie masz innych, o mnie zapomnij

Gość Piękna p ocenia
nie do ciebie do tego kto wkleił link z kubusiem po co mam isci, jak bedzie chciał to sam james:classic_cool: do mnie przyjdzie, z kwiatkami:)

Gość pański kotek :)
dramaturgia pierwsza klasa :D seriale wysiadają :D

Gość przeciez piekna
opieprza tu Kube rowno:D ubior zachowanie nie te kwiaty itp nie ci goscie ale kuba nie jest na detoksie i wie ze to zarty a ty jestes przewrazliwiony i wszystko odbierasz jako ataka na osobe..:O

nie przyjdzie kot do ciebie juz nie przyjdzie:(

Gość przeciez piekna
jsle ze Piekna moze nawrocic Kubusia na dobra droge:D On by sie chyba do niej nadawał:P opieprzałaby go rowno a on sie doskonalil i byl tak oszlifownay jak diament:):P dla jego dobra.

kurator się mna zajmie

to bierz go a o kocie zapomnij nie chce byc jednym z wielu i tyle ty niewierna piranio

Gość przeciez piekna
MYSLICIE ZE kubusiowi jeszcze idzie w góre:D? warto inwestowac?:P

Gość przeciez piekna
nie idzie tu gadac kotkow 2,3 a kuby nie ma piekna jedna.. i bajzel..:P

załosne:o zegnam zycze szczescia z łysym i szefem

Gość kontaktyyyyyyyyyy
2010 wrzesień tel do kota i olewka z jego strony rok 2011 kolka razy i tez to samo rok 2012 kontakt niecały m-c temu czego chcesz czego oczekujesz traktujesz mnie gorzej nix żle wymuslasz jakis facetów zaczynam sie martwic o Ciebie mimo wszysto kubie Cie ale przeginasz równo

lubisz?:o no widzisz, a ja cie KOCHAm, taka jest miedzy nami roznica:o wymyslam facetów?:o nie wymyslam to ty sie prowadzasz z nimi, portale randkowe, anonse, wyjazdy, przypadkowy sex tak, jestem zazdrosny jak skurwysyn!:(

Gość kontaktyyyyyyyyyy
a tera zkim gadasz co co wejde gadasz i inna nie moja sprawa ale nie wrabiaj mnie w to te wszystkie wpisy od lat nie moje jakis innych Pań

sorry ale to nie ty:o ja pisze do pieknej :(

Gość kontaktyyyyyyyyyy
mój Boże to nieprawdopodobne Ty potrzebujesz pomocy zyje w celibacie Ty baranie

do psychiatry Jedna z ważniejszych odmian zazdrości. Jej najbardziej skrajną formą jest zazdrość urojona, w psychopatologii nazywana zespołem Otella. Przejawia się ona np. podejrzewaniem partnera o notoryczne zdrady, sprawdzaniem partnera i kontrolowaniem jego działań. Może powodować stany depresyjne. W skrajnych przypadkach może doprowadzić do destrukcyjnych zachowań, a nie leczona nawet do samobójstwa lub morderstwa w afekcie. Osoba dotknięta takimi zaburzeniami nie jest w stanie racjonalnie oceniać i tłumić własnych zachowań. Nie potrafi pracować nad sobą, często ma niską samoocenę (wygląd, wiek, wykształcenie), a winą za wszystko obarcza partnera. Przedstawia własne, dla siebie, racjonalne wytłumaczenia swego postępowania. W wielu przypadkach chory wie o swojej przypadłości, lecz nie jest w stanie z tym walczyć. W życiu towarzyskim czy zawodowym, często objawy te są niezauważalne dla otoczenia. Całość skupia się tylko na partnerze. Osoby cierpiące na chorobliwą zazdrość często nadużywają alkoholu lub innych używek, co potęguje strach przed zdradą partnera i doprowadza do skrajnych zachowań. Przyczyną choroby może być doznanie wielkiego wstrząsu emocjonalnego w przeszłości (rozstanie z osobą najbliższą sercu itp.) Osoby te starają się walczyć z chorobą, lecz w większości przypadków są bezsilne.

Gość przeciez piekna
czemu jak Piekna okazuje ci czulosc jestes niemily i agresywny? a jak nie nokazuje masz to samo? cos nie tak.. dajesz speczne sygnaly

alez ja czekam na jakiekolwiek objawy czulosci ze strony Pieknej:) nie jestem niemily i agresywny, gdy jest dla mnie czuła i miła :) a jak byłem, to przepraszam, moze troche sie bałem ja bardzo kocham Piekna:(

Gość przeciez piekna
teraz Piekna oglada reklame H&M z autami i blue krawat;) change urself do stanu z tego czasu cud miod malina mniej agresji;) mniej uzywek pa:*

Gość przeciez piekna
a gdzie kwiatki:)? przepraszam juz było:P a tak powaznie czego sie bałes?

Gość kontaktyyyyyyyyyy
nie jestem agresywna nie trzeba sie mnie bać

jak to czego? zmiany o 180 stopni, nowego... Kochanie

Gość i dalej sie boisz
tak?

Gość Piękna p ocenia
pewnie pisałam ale na forum gazeta na pracy , od razu pisałam nowiny:D ze w marcu 2007 jak byłam w wWawie na rozmowie jechałam intercity..to jak jechałam busem do celu to w centryum wawy widziałam jak KUBA W SCIGAL SIE Z MARCINEM MELLEREM:):D autami jechali chyba z 140 160...on nawet jak czapke ubierze to widac ze to Kuba nie umie wmieszac sie w tlum wteyd nic nie mial:) taki dduuuzy chlopczyk:) czas dorosnac;) Kubusiu..i jeszcze ci chłopcy..z Mellerem moze romasnowac zaczal;)? hihi jak to było plotkarze wiedza..co sie dzieje za kulisami..