Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siebekpati

PORONIENIE?!

Polecane posty

Gość siebekpati

W zeszłym miesiącu mialam okres a następnie plamienia.. co łącznie trwało 11 dni... bylam u ginekologa a ten przepisal mi inne leki antykoncepcyjne (poprzednie bralam 2 lata) i poweidzial ze jesli tak bedzie w przyszlym miesiacu to mam sie zgłosic. dzis jest 11 dzien kiewdy pojawia mi sie plamienie! zapisze sie do ginekologa ale wizytę bede miec dopiero za 2-3 dni aaa ja glupieje. czy jest mi ktos wstanie poppowiedziec co to moze byc? dodam ze miewam nudnosci, biegunkę i ból podbrzusza

Gość siebekpati
czy jest ktos w stanie mi podpowiedziec..??

Gość Pomarańczowaaa
myślę ze to poprostu objaw brania hormonów. Ja 17 wrzesnia zaczelam brac hormony na torbiel naraya od pierwszego dnia okresu i okres tez trwal 10 dni a pozniej za tydzien plamienie 3 dni przerwy i znowu plamienie i teraz przy ostatniej tabletce tez plamię.. czemu musi to byc akurat poronienie? bylas w ciąży?

Gość siebekpati
nie byla, poczytalam ze takie plamienia wystepuja przy poronieniu.. hormony czyli leki antykoncepcyyjne biore od 2 latt! w zeszlym miesiacu 11 dni okresu i w tym 11dzien

Gość Pomarańczowaaa
rozumiem no ale jak mozesz poronic nie będąc w ciąży.. a wogole takie plamienia nie muszą byc tylko przyczyną poronienia

Gość siebekpati
a wiec czego? moze ktos ma jakies pomysl?

Gość siebekpati
a wczesniej trzymala przez 2 lata? wszystko bylo regularneee

Gość siebekpati
ok dziekuje :)