Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaazałamana

Mam 15 lat, mam 165 cm wzrostu i ważę 70 kg MASAKRA !

Polecane posty

Gość Nataliaazałamana

tak wiem, że zaraz napiszecie, że zamiast siedzieć i pieprzyć głupoty przed komputerem powinnam iść ćwiczyć i przestać żreć. od dziecka każdy mi powtarzał, że niby "jestem w sam raz" ale zawsze brzmiało to tak fałszywie, jak żałosne pocieszenie. często słyszałam również, że jestem gruba i pewnie dużo żre :O albo jak w szkole na obiedzie "ty to mogłabyś nie żreć, bo odchudzanie by ci się przydało" (i mówią mi to nie dość że dziewczyny z klasy, do jeszcze chłopaki się bez powodu do mnie dopieprzają) a to zupełnie nieprawda z tym żarciem jem normalnie, czasami nawet mniej od przeciętnych ludzi i mam w miarę dużo ruchu. właściwie w ogóle nie jem fast foodow i tego typu rzeczy. wszystko by było ok, gdyby nie ten brzuch i masywne nogi. jeśli właśnie chodzi o te nogi, irytuje mnie to, że nawet nie są takie szczupłe tylko bardzo masywne :( a robiłam przeróżne ćwiczenia. bardzo ciężko mi schudnąć, przez wakacje jeździłam codziennie na rowerze, robiłam codziennie po 100 brzuszków, przysiady i inne pierdoły. i co ? w 2 mies ledwie 3 kg :( :( :( we wrześniu przestałam się z tym chrzanić i znowu wyglądam okropnie :( podajcie jakąś skuteczną dietę, ćwiczenia. mój kuzyn stosował dietę szwedzką i schudł w ponad tydzień 8 kg jednak ta dieta jest bardzo drastyczna i boję się, że mogłabym zasłabnąć, ponieważ teraz mam bardzo intensywne dni w szkole. powiedzcie co całkowicie wyeliminować z diety, co jeść żeby się najeść a żeby nie przytyć. pomóżcie ! chcę wyglądać wreszcie zgrabnie i wychodzić bez wstydu na basen, plażę itp.

Gość Nataliaazałamana
zapomniałam dodać, że przez półtora roku brałam leki Seronil, leczyłam się na depresję. na samym początku faktycznie schudłam, ale potem przytyłam jeszcze bardziej (jeszcze wcześniej przed odstawieniem). jednak czytałam opinie na necie, że po tym leku się chudnie :O sama nie wiem co robić.

Gość Nataliaazałamana
nikt nie odp :(

Gość gość
Cześć, z moją wagą jest podobnie chociaż nie zawsze byłam "w sam raz" - jakieś 2 lata temu brałam sterydy, bo miałam problemy z krtanią i tchawicą i się dusiłam no i dalej nie mogę zejść z tej wagi, chociaż po jakiś 1 tygodniu ćwiczeń z programem insanity (polecam!) i ekstremalnej diecie schudłam 2kg. Ale potem przestałam i jestem tam, gdzie zaczęłam z moją wagą. W każdym razie powodzenia