Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia1092

ZWIĄZEK NA FACEBOOKU!!!!

Polecane posty

Gość Natalia1092

Wysłałam zaproszenie do związku mojemu chłopakowi , choć jesteśmy parą on nie chce potwierdzić. O co mu chodzi? Nie traktuje tego poważnie,nie chce żeby było widać żeby jakieś panienki nie zauważyły?Nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć. PS.Wiem że nie jest to jakiś wielki problem,niektórzy mają naprawdę duże problemy i przy nich moja to błahostka ale mimo wszystko proszę o opinie PS2. Ja mam 17 mój chłopak 21

Gość wrrrrrrrrr
ma inna, gwarantuje ci to

Gość ewgfwegr
to jest moim zdaniem dość poważna sprawa, bo niby błahostka ale skoro tobie przyszło do głowy to na fb zaznaczyć to on powinien się zgodzić a jeśli robi inaczej to ma jakieś powody. jakie? nie wiemy, ale jakie by nie były to na pewno są niekorzystne dla ciebie

Gość czerwone róże na czerwone róże
ja jestem w związku od 2lat i 4 miesięcy, ale nie mam statusu związku na fejsie. uważam , że to taka troche dziecinada. w końcu znajomi i tak wiedzą , że z nim jestem, a on że go kocham więc nie potrzebuje chyba nikt takiego potwierdzenia. jeśli dla ciebie to takie koniecznie niezbedne to z nim pogadaj i tyle...

Gość Natalia1092
Zgadzam się z ewgfwegr że możesz mieć trochę racji że może o coś chodzić i mi się wydaje pewnie jak wam też że może chodzić o inną panienkę .Bo po co to wszystko?

Gość Tak qrwa status związku to
Podstawa:D jak mnie coś takiego wkurwia.co to ma być? pochwal się całemu światu,w gazecie pisz,że jesteś w związku,przesada!!! to jakiś cyrk:/