Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 dm

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość 21 dm

26 sierpnia zaczęła mi się ostatnia miesiączka, trwała ok 5 dni. w nocy z 9 na 10 wrzesnia kochała się z chłopakiem, obliczyłam i były to moje dni płodne, kochaliśmy się bez zabezpieczenia. juz tydzień temu powinnam dostać okres i nie mam. półtora tyg. po nocy z chłopakiem zauważylam że w jeden dzień poleciał mi śluz zabarwiony na brązowo. robiłam już dwa testy i wyszły negatywne. te testy były strumieniowe i były robione przed spodziewaną miesiączką. teraz mam cały czas dużo śluzu jest bialy i wodnisty. czy ja mogę być w ciąży? proszę o odpowiedź jakie są bardzo wczesne objawy ciąży. od dziś tak co 15 minut łapie mnie ból od spojenia łonowego do lewego podbrzusza (jakby coś mnie ściskało). Bardzo się martwię :((

Gość kurmacjapierole
taki temat juz byl dzis albo wczoraj zakladany, co nie dowiedzialas sie niczego czy jaja sobie robisz?

Gość głupie pytanie, głupia odpowie
nie, to zapalenie migdałków

Gość 21 dm
może i się dowiedziałam ale dopisałam więcej informacji, jak chcesz to sobie porownaj z poprzednim a teraz dodanymQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcę może się dowiedzieć więcej i dlatego piszę

Gość 21 dm
proszę o odpowiedzi poważne bo naprawdę się martwię

Gość kurmacjapierole
tez mialam takie klucia - sciskania i jak robilam test kilka dni po spodziewanej @ to wyszedl negatywnie mimo iz bylam w 3tc, kolejny zrobilam gdy nastepna @ sie nie pojawila i wtedy ujrzalam 2 kreski bylam w 6tc, a teraz jestem w 22 tc :) aaaaaa i tez w jeden dzien polecial mi sluz zabarwiony na brazowo (bylam pewna ze dostane miesiaczke) - wtedy zarodek sie zagniezdza, ryzyko ciazy jest bardzo wysokie

Gość kurmacjapierole
najlepiej zrob test plytkowy albo idz zrob test z krwi, wtedy bedziesz pewna na 100%

Gość 21 dm
a w którym tyg. miałaś takie klucia i to jednorazowe plamienie?

Gość kurmacjapierole
hmmm to bylo jakos tak ze myslalam ze to miesiaczka ale tak jakos wczesniej niz byc powinna, hmmmm no ciezko okreslic.... ale z obliczen wynika ze tak kilka dni po stosunku..... kurcze jakos tak to bylo

Gość kurmacjapierole
z tego co piszesz to mozesz byc w ciazy :) no bo jak tak czytam i wspominam siebie to tez tak mialam tyle ze nie staralismy sie o dzidziusia, a jesli mozna wiedziec ile masz lat? i dobrze rozumiem ze Wy staracie sie o dzidziusia?

Gość kurmacjapierole
jezeli z tego co piszesz ze 26 SIERPNIA mialas ostatnia @ to powinnas byc w 11tc dokladnie 10+3 wiec test powinien pokazac dwie grubasne krechy

Gość kurmacjapierole
aaaaaaa i kiedy robilas te testy?? kiedy ostatni ? no i kiedy pierwszy?

Gość 21 dm
nie staraliśmy się, ale boję się bo ciężko ostatnio pracowałam. ale myślałam że dostanę okresu a tu nagle dziś dostałam ten ból na dole i się zaczęłam strasznie bać...

Gość kurmacjapierole
sory nie w 11 a w 6!!!

Gość kurmacjapierole
to napisz mi jeszcze jak mozesz co z tymi testami kiedy je robilas, i jezeli jestes w ciazy to jestes w 6 tygodniu dokladnie, jutro bedzie 6+1 (sorki za wczesniejsza pomylke)

Gość 21 dm
testy robiłam 17 i 24 września

Gość kurmacjapierole
no to kurcze!! zasuwaj do apteki jeszcze dzis (calobobowej) i jutro z pierwszego porannego moczu zrob test i zobaczysz 2 kreseczki!! to ciaza!! tak mysle :) jezeli to ciaza to MUSI Ci pokazac a jezeli jednak nie (male szanse) to idz do lekarza bo moze byc cos nie tak

Gość 21 dm
mam 22 lata ale jakbym w ciąży była to też bym się cieszyła, jestem odpowiedzialna, i jeżeli coś robię to znam konsekwencje tego

Gość 21 dm
ale dwa testy wyszłyby negatywnie, to jest możliwe??

Gość kurmacjapierole
tez mam 22 lata i obecnie jestem w 22tc :) jak urodze bede miala 23 (w lutym mam termin i w lutym urodziny) no pewnie ze mozliwe!! tak jak pisze mi test w 3tc nie wykryl ciazy!! lec do apteki i KONIECZNIE napisz co wyszlo :)

Gość 21 dm
napiszę napiszę, zrobię test w tym tyg. :P chyba że dostanę okres to też napiszę :DDD

Gość kurmacjapierole
no to super!! to 3 maj sie i czekam na RELACJE!! na meila mi przyjdzie czy cos napisaas :P dobrej nocki :)