Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwi1890

co mi moze byc?

Polecane posty

Gość wiwi1890

witam,jestem osoba bardzo otyła, mam problem półtora roku temu urodziłam córcie, potem miałam wycinany woreczek, nie trzymałam diety i czesto jak cos zjem to lece do kibla albo jak jade samochodem i wiem ze w poblirzu nie ma toalety to mnie łapie i musze szukac krzaków, nie uprawiam normalnie seksu bo obawiam sie bardzo zajscia w ciaze, jednak nieiedy zdarzało sie po pijaku ze z mezem dochodzilo do zblizenia ale po chwili przerywałam z obawy przed ciaza, a moj problem polega na tym ze od jakiegos czasu zaczełam czuc dziwne ruchy w brzuchu, boje sie czy to moze byc ciaza? okres miałam tydzien temu co prawda krótszy ale dosc obfity czy to mozliwe ze jestem w ciazy? jak kłade sie na placech zeby wyczuc reka te ruchy to czuje tylo nad pepkiem cos ale w rytmie bicie serca a nie przypominam sobie zeby taki byl ruch dziecka, co sioe ze mna dzieje? im wiecej o tym mysle tym bardziej mi sie rusza najwiecej po bokach i dole brzucha, i po okresie cos mi wycieka z pochwy tzn mam takie wrazenie bo czuje jakby ciagle ze mnie ciekło ale podpaske mam pratycznie sucha... prosze powiedzcie co to sa za ruchy? jak miałam te kamienie to bardzo schudłam bo nie mogłam nic jesc zyłam tylko o chlebie i gotowanej parówce, a po operacji przytyłam bardzo bo wrociłam szybko do normalnego jedzenia , moze przez to ze tak przytyłam sobie wkrecam dziwne fazy? ale z kad te ruchy?

Gość wiwi1890
no własnie problem bo tak strtasznie sie boje ze mogłaby to byc ciaza ze nie zrobie zadnego testu...

wkręcasz sobie filmy.....jest co ś takiego jak antykoncepcja...np wkladka domaciczna .Ruchasz sie z mężem ile lezie i kiedy masz ochote i sie nie czisz i schizujesz. Najlepiej sprawdzić czy jestes w ciąży kupując sobie test w aptece:D Bo chyba sie ie orientujesz zbytnio w tych sprawach. A to ,że jesteś otyła no cóż....ja do szczupłych tez nie naleze,mam spirale i moge sie ruchać gdzie kiedy i zkim popadnie.Oczywście tego nie robię bo jestem mamą odpowiedzialną choć trochę zwariowaną.

Gość sdfghjkl67890
ALIEN CIE ZAPLODNIL:O

a zebys wiedział.......Wtedy nie miałam spirali i byłam w związku właśnie z alienem.....skurwiel przebrzydki:D:DD:D:D A teraz jestem sama mam dziecko i spirale.Więc w razie gdyby się coś trafiło do wyruchania to wiem ,ze nie muszę myśleć o gumofilcu na penisie:D

Gość jak Ci sie chce calymi dniami
wymyślać te wszystkie prowokacje. 3/4 tematów na kafe to Twoja robota Ty chyba żyjesz tylko kafe