Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrewelacji

DLACZEGO MAM PROBLEM Z FACETAMI?

Polecane posty

Gość bezrewelacji

jestem ladna i zgrabna dziewczyna (to nie moja opinia tylko otoczenia). mam b duze powodzenie u facetow np w tym tygodniu chcialo umowic sie ze mna 4 chlopakow (2 na dyskotece, 1 w mc donaldzie, 1 na weselu:)). i tu jest problem: podobam sie albo tym fajnym z charakteru ale nie ciekawym z wygladu (np duzo nizszy, rudy i piegowaty, bez zebow) albo przystojniakom ale bez rozumu (np.napakowany z ostra solara, albo wieczny imprezowicz bez stalej pracy, albo alkoholik albo narkoman). dlaczego tak jest? ja jestem dziewczyna "ogarnieta" mam niezla prace, ubieram sie fajnie ale nie wyzywajaco, zachowuje sie takktownie (nie przeklinam jak najeta itp) a ciagle nie mam szczeacia. czesto proponuja nmi spotkania faceci zonaci. dlaczego mam taki niefart?

Gość dziewczyno sama
poniekąd odpowiedziałaś sobie na pytanie tzn zwróć uwagę gdzie, w jakich miejscach i okolicznościach wymienieni przez ciebie faceci proponowali ci spotkania itd. Na dyskotece czy weselu facet nie szuka dziewczyny na dłużej i sobie wbij do głowy.

Gość bezrewelacji
nie do konca tak jest. ten chlopak na weselu byl z kolezanka i nawet z nia rozmawialam. nie mial dziewczyny. w mc zapytal czy moze sie przysiasc a potem czy umowimy sie do kina. mysle, ze tez nikogo nie mial. ci przypakowani to nawet nie pytam bo nie chce mi sie z takimi podtrzymywac rozmowy. to gdzie mam chodzic aby spotkac kogos normalneg? do opery;)?- akurat nie lubie:) co do zonatych to nie tylko na sex chca sie umawiac. owszem sa i tacy. ale bylo tez tak, ze jeden zapytal, czy gdyby sie rozwiodl byla bym z nim-ten akurat wiem, ze jest we mnie zakochany. powiedzialam, ze nie, mimo ze podoba mi sie ale nie chce rozbijac malzenstwa (i nie spotykamy sie potajemnie, tak dla jasnosci)

Gość TWARDYISILNY
jest tak dlatego bo w gwiazdach jest zapisane, ze masz zostac stara panna. wg mnie nie jest ci pisane zycie w zwiazku. wiadomo ladna dziewczyna nie chce i nie bedzie sie wiazac z fajnym brzydalem (chociaz sa wyjatki).z kolei mowisz, ze jestes "ogarnieta" wiec nie pasuje do ciebie wyluzowany imprezowicz bo byscie sie nie dogadali. jaki moral- samotnosc. i sory za szczerosc

Gość Wass
Napisz do mnie. Ja szukam szczescia a dać mi je moze tylko kobieta z pomocą Boga oczywiscie .Zycie uczy pokory

Gość bezrewelacji
wass ale o co ci chodzi z ta pokora? ja nie jestem zarozumiala, nie jestem chamska wobec brzydszych ode mnie. tylko po prostu nie chce z kims takim byc?

Gość Wass
I tak masz latwiej bo cie podrywają .Ja z natury jestem nie śmiały i naprawde ciezko mi zrobic pierwszy krok .Mysle ze mi nic nie brakuje 4 miesiace temu rozstałem sie z narzyczona moze to nie było to ale czy warto wierzyć w przeznaczenie mysle ze sami kreujemy sobie zycie ale ja nie chce być sam.

Gość bezrewelacji
co z tego, ze podrywaja skoro mi sie nie podobaja. reasumujac- nikogo nie mam. a ty dlaczego sie rozstales? ona zostawila ciebie czy ty ja? po ilu latach?

Gość Wass
Z pokora? Wczesniej byłem zbyt pewny siebie teraz patrze na siebie z dystansem z pokora do samego siebie i innych .Nie wiem ile masz lat ale dobrze ze nie lecisz na byle co.musimy znać swoja wartosc i starać sie nie oceniać innych.Jak sie ubierasz?

Gość Wass
Po 2.5 roku .po roku ona prosila o pierscionek wiec kupilem .balem sie ze za szybko rosnie w niej to uczucie ze to jest zwykle zauroczenie.pozniej zachorowalem i mam dlugi w szpitalu i wtedy zaczelo sie wszystko psuc .moze za duzo narzekalem.stracilem sie chyba w jej oczach jako mezczyzna.moja"choroba" to kregosłup mam ucisk na nerw i przez to miewam skurcze w nodze niby nic powaznego ale musze sie rozciagsc

Gość Wass
Ja tez jestem ladny i to jest podstawa zeby ci sie ta druga osoba podobala.reszta to zeby sie jakos dobrze dogadywać.Ile masz lat?

Gość bezrewelacji
nie no z byle alkoholikiem na pewno nie bede. a ci brzyscy-mimo, ze czesto to watrosciowe osoby-tez nie, poprostu nie czuje do takich miety. jakie znaczenie ma to jak sie ubieram:)? do pracy w miare elegancko np marynarka, dzinsy i szpilki chociaz nie zawsze. to zalezy od czasu, miejsca itp. na pewno nie chodzi w mini nie zakrywajacej posladkow:)))))

Gość bezrewelacji
straciles w jej oczach z powodu choroby kregoslupa? ale czy przez ta chorobe straciles prace i zyjesz np tylko z renty? moze chodzilo o pieniadze:(

Gość Wass
Nie stracilem pracy nawet ostatnio dostałem podwyzke zajmuje sie montazem i serwisowaniem klimatyzacji.O pieniadze tez nie chodziło ona bardzo dobrze zarabiala a ja tylko dobrze.nie moglem sprostac jej oczekiwaniom czesto o wszystko miala pretensje naprawde o glupoty o male rzeczy ona zawsze chciala byc w centrum zainteresowania a ja tak normalnie

Gość Wass
Bo jak sie ubierasz zbyt wyzywajaco to tragiasz do grupy mezczyzn ktore cie kojarza z mysla sex.dobrze ze zwracaja uwage

Gość po co tak chrzanić?
marynarka z dżinsami i szpilki to wiocha- nie elegancja:O

Gość bezrewelacji
wydaje mi sie, ze jeszcze przykro ci z powodu tego rozstania. ale z czasem bedzie lepiej:) no chyba, ze jest szansa abyscie do siebie wrocili, chcialbys? wiesz jesli ta dziewczyna dobrze zarabiala a jeszcze na dodatek byla nieprzecietnie ladna to nie dziwie sie, ze lubila byc w centrum. ja "tylko" jestem ladna bo zarabiam srednio i tez nie lubie tandety, tez lubie byc w centrum np. chetnie biore udzialy w konkursach na weselach (ale przyklad co:)) podczas gdy inni sie wstydza ja wiem, ze nie mam czego sie wstydzic:)

Gość po co tak chrzanić?
jak nie lubisz tandety- skoro zakładasz marynarkę do dżinsów????????????

Gość po co tak chrzanić?
jesteś pretensjonalną zadufaną w sobie panienką. ot co!

Gość bezrewelacji
marynarka i fajne dzinsy do siebie nie pasuja? z jakiej ty jestes epoki? bo raczej nie z tej. akurat znam sie na modzie, zazwyczaj jestem ubrana zgodnie z obowiazujacymi trendami (to taka moja slabosc) gdybys ptrzebowal stylisty sluze pomoca bo widze, ze nie jestes w tym dobry/dobra.

Gość po co tak chrzanić?
zadufanie wypływa z każdego postu

Gość Wass
Chcialbym ale dwa tygodnie temu poznala kogos.

Gość po co tak chrzanić?
marynarka pasuje do eleganckich spodni! do dzinsów jakaś ładna bluzka, dopasowana kurtka szkoda, że jeszcze adidasów nie wkładasz do kompletu:O

Gość po co tak chrzanić?
nie dzięki. z takiej stylistki jak ty nie skorzystam;)

Gość bezrewelacji
to daj sobie spokój z ta dziewczyna. najwyrazniej kogos szuka, kogos lepszego od ciebie. jesli nie znajdzie to pewnie bedzie chciala wrocic. nie zgadzaj sie na to miej honor. pewnie bedzie mowila, ze na nikim jej tak nie zalezalo jak na tobie, ze tylko ty sie liczysz. nie wierz w to. mojej kolezance jej byly tak tlumaczyl gdy ja zdradzil gdy dala mu szanse znowu ja zdradzil. jesli cos sie sypie nie ma sensu tego na sile sklejac- takie jest moje zdanie.

Gość bezrewelacji
nie wiem jak sie chodzi w innych czesciach PL ale w moich stronach (warszawa i okolice) dzinsy rurki sa modne. do tego fajny zakiecic (wiadomo nie taki od kompletu z kantami). w adidasach raczej nie chodze, nie pasuje mi sie tak ubierac do pracy ale pobiegac i owszem zakladam sportowe obowie.

Gość Wass
Dzieki na pewno masz racje.ja mieszkam w chicago i zastanawiam sie nad powrotem do Polski jestem z krk mysle ze bwdzie mi łatwiej sie tam odnaleść musze dokonać wielkich zmian w swoim zyciu.Mysle ze jedtes bardzo qartosciowa osoba.słuchaj swojej intuicji.trzeba myslec pozytywnie mysle ze napewno sobie poradzisz w kazdym razie masz branie a w koncu na cos ciekawego trafisz