Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszony999

Możliwość zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość przestraszony999

Witam mam pytanie odnośnie zajścia w ciążę. Spałem z dziewczyną 2 tyg temu, oczywiście doszło do penetracji bez zabezpieczenia, ale ona brała tabletki, i nie doszło do wytrysku w środku. (Przepraszam za słownictwo, ale chcę naświetlić sprawę) Na drugi dzień dostała okresu, ale powiedziała mi, że miała krwawienie jeden dzień. Dzisiaj dzwoniła do mnie mówiąc mi, że od tygodnia ma nudności i że możliwe jest, "że mamy problem" Moim pytaniem jest czy istnieje możliwość, że jest w ciąży? Bo jak dla mnie jest to sytuacja niemożliwa, skoro na drugi dzień miała krwawienie.

możliwe, niektóre kobiety mają krwawienia nawet do połowy ciąży, czasem tabletki zawiodą- wystarczy przeziębienie i antybiotyk albo zatrucie pokarmowe... po dwóch tygodniach to chyba tylko test z krwi w labie można zrobić, ale możecie się liczyć z możliwością ciąży :P

twoja laska sobie wkręca. Coprawda jednodniowe krwawienie nie jest rzeczą normalną zwłacza jezeli było skape. Tyle że nudnosci nie wystepuja tydzien od zapłodnienia. Zapłodnienie mogło nastapic tylko w dnni płodne wiec zacznijmy od tego czy wtedy były dni plodne. A objawy czyli nudnosci pojawiają sie dopiero po kilku tygodniach od zapołodnienia.

Gość gulasz tez jest bardzo
OMG raczej nie jest w ciazy,dlaczego nie kupicie testu? cos sobie laska wkrecila a ty sie nie daj nabrac,2 tygodnie od seksu a ona juz od tygodnia ma nudnosci no smiechu warte

Gość przestraszony999
Też tak mi się wydaje, że nie jest to możliwe dzisiaj chyba jej kupię test i zobaczymy co z tego wyjdzie. Musi być negatywnie

Gość soulsoul17
ściemnia :) lub sama się boi bo jest młoda i niedoświadczona :) tylko penetracja ,nie doszło do wytrysku i bierze tabletki hahahaha chyba że zachodzi w ciąże poprzez pocałunek

Gość soulsoul17
a sorrry doszło do stosunku. :) ale mimo wszystko jak bierze tabletki to jest bardzo małe prawdopodobiństwo na ciąże. ja biorę i moje koleżanki i partnerzy leją i nic :)

Gość przestraszony999
No właśnie o to chodzi koleżanko, ja nawet nie lałem do środka i nagle bum jak się okaże, że jednak jest to pierwsze co to test DNA i jestem przekonany że to nie jest moje dziecko. O ile jest w ciąży poszła dzisiaj do ginekologa i nawet nie przyszło jej do głowy, żeby powiedzieć mi co jej lekarz powiedział ;/

Gość przestraszony999
trochę interpunkcji mi brakuje w tamtym poście. ...O ile jest w ciąży. Poszła dzisiaj do ginekologa i nawet nie przyszło jej do głowy, żeby powiedzieć mi co jej lekarz powiedział ;/ Dzwoniłem to nie raczyła odebrać ani odpisać na smsy

Gość przestraszony999
Jeszcze jedno pytanie z waszego doświadczenia moje drogie panie. Po jakim czasie ginekolog może stwierdzić, że jest się w ciąży? Po dwóch tygodniach na usg raczej nic nie zobaczy lekarz?

Gość SamaJa2
Może zobaczy pęcherzyk płodowy...

Gość wyglada na 35+
wez ja pod pache, zaprowadz do laboratorium, niech odda krew i zrobie badanie beta hcg, zazwyczaj wynik jest tego samego dnia , moze byc nastepnego i wtedy na 100% bedziesz wiedzial, czy jest w ciazy czy nie znalam kiedys kobiete, ktora powiedziala kolesiowi, ze nie bierze tabletek, ale ze po odstawieniu przez 3 miesiace one jeszcze chronia przed ciaza, i co ? byla w ciazy, zaszla od razu - a koles naiwny uwierzyl babie..

Gość pianka ubita
Zdecydowanie za wcześnie na wizytę u lekarza jak dla mnie i na objawy. Laska chyba chce Cię wrobić, bo jakoś ni abrdzo mi się widzi ta ,,ciąża''

Gość może szuka jelenia
ja zawsze pierwszy spust daje do dzioba a potem guma i hajda na konia!:D

Gość .e.s.p.
Jak się bierze tabletki to się nie krwawi chyba że ma się przerwę ale wtedy się nie bzyka bo można plamić. W chuja sobie z tobą leci , gdyby na mnie trafiło to by dostała w ryj, pożniej bym powiedzial ze to skurcz od braku magnezu .

Gość Kobeita32
Przestraszony. Obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży, więc mogę Ci coś niecoś powiedzieć na ten temat. Moim zdaniem dziewczyna Cię wkręca. Moja ciąża była planowana, wyczekana, więc bardzo szybko pobiegłam do ginekologa, gdy tylko test wyszedł pozytywny. I jeszcze nic nie było widać. Na USG nie ma mowy, żeby gin coś zobaczył. Dopiero jakiś czas później można dostrzec na USG pęchrzyk płodowy. Zrobiłam test z krwi betaHCG i wtedy już wiedziałam na 100% (test z krwi jest pewny). Do zapłodnienia nie dochodzi w dniu stosunku, tylko gdzieś tydzień po stosunku (plemniki muszą odbyć długą drogę). Czasem się zdarza krwawienie implantacyjne, czyli niewielkie krwawienie w momencie zapłodnienia, ale to jest bardzo rzadkie. Najpewniej jest zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki, lub 1 dzień po, albo też jeszcze pewniejsze jest badanie z krwi. Na ginekologa, a już na pewno na USG jeszcze za wcześnie. Być może dziewczyna Cię wkręca, albo testuje jak zareagujesz :) A może sama wpadła w panikę. Mdłości i tego typu objawy są dużooo później. Tak samo jak częstesze oddawanie moczu, bóle pleców. Mikroskopijny pęcherzyk płodowy nie jest jeszcze w stanie naciskać ani na pęcherz, ani na kręgosłup... jedynie co, to gdzieś po 3, 3 tygodniach od momentu zapłodnienia można odczuwać ból związany z naciąganiem się macicy. To jest takie kłucie po bokach brzucha, albo w podbrzuszu.

Gość .e.s.p.
Może wpadła z innym i szuka jelenia , albo ma 15 lat i jeszcze myli odbyt z pochwą :o

Gość przestraszony999
Witam. Była u ginekologa i napisała mi, że jest w ciąży. Ale jakie badanie robił to nie wiem. Z tego co wiem to z innym łepkiem spała przede mną i to często. A w ciągu dwóch tygodni od stosunku nie byłoby nic widać jeszcze na badaniu usg prenatalnym. tak więc dziecko nie jest moje i nie ma takiej opcji, z tego co tutaj wszyscy piszą. Dziękuję, jak coś to będą testy DNA i wyjdzie na moje. Pozdrawiam.

Gość aległupia dziewczyna
no nie moge wytrzymać jaks łyszę, ze ktoś ma nudnosci PO TYGODNIU hahaha przecież pierwsze objawy ciązy są koło miesiaca i wtedy pojawiają sie nudności itp. ale ona jest głupia, albo cie nabiera, powiedz jej to. jakby była w ciazy to by nie miała okresu nawet 1 dzień :(

Gość aległupia dziewczyna
teraz czytam twój ostatni post i to sie zgadza, musiała już być w ciaży od mieisaca ze ma nudnosci, czyli jednak cie wkreciła. Była w ciazy i przespała się z toba by ciebie wrobić, małpa jedna, daj jej kopa!

Gość .e.s.p.
Będziesz teraz miał problem , w polskiej dziczy co matka powie to jest swietosc, powie ze twoje i bedziesz musial udowadniac ze nie twoje :D:D:D:D:D

Gość .e.s.p.
Hahaaha aż nie wierzę że ci taką ciemnotę pocisnęła :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość .e.s.p.
Z tym ginekologiem to też pewnie ściema, ona już dawno wiedziała że jest w ciąży teraz trwają poszukiwania jelenia :D:D Ile macie lat ? :D:D:D:D:D:D

Gość ?????jhgjhgjhg
po co sypiasz z taką idiotką???

Gość przestraszony999
Teraz już nie sypiam z nią, ile lat 23 ja mam, a ona 22. Jakbym wiedział, że jest taka to nawet nie zaczynałbym z nią tematu. Jelenia teraz nie znajdzie, bo ja się nie dam wkręcić. Od razu jej powiedziałem, że nie jest to moje i nie ma co mi wciskać, teraz się zamknęła i wszystko w temacie.

Gość Coz
powiedz pannie ze po urodzeniu zrobicie testy DNA

Gość kredka bambino
sorry, ale skoro spales z nia 2 tygodnie temu to zaden ginekolog nie zobaczy tak mlodej ciazy na usg, test tez tej ciazy nie wykryje. Wkreca cie jak nic

Gość przestraszony999
No wiem, że nie wykryje, dlatego jestem spokojny niczym mnich w shaolin :)