Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkadupa

Co mam zrobic olaboga ? ? ?

Polecane posty

Gość malutkadupa

Spotykalismy sie dwa miesiace, były częste spotkania, imprezy, wesela, smsy, calusy, tęsknienie za sobą itd. Tydzień temu widzieliśmy się ostatni raz, po wspólnej nocy (nie było seksu) no i po tym wszystkim on w ogóle się do mnie nie odzywa i sama nie wiem co mam robić.. wysłałam mu wiadomość, taką neutralną, że zimno coś to apropos pogody i naszych uczuć a on zero odzewu. Co mogło się stać??? Dotąd był bardzo zaangażowany i nie wiem co teraz zrobić??? Może mnie nie chce już, nie chce się mu starać ????

Gość Mansfeld
W jaki jesteście wieku?

Gość malutkadupa
on ma 30 lat :-)

Gość malutkadupa
ja kilka mniej.

Gość piękny chuysayn
a on ciongle nie wtej dziurze tak zajonc? koleżanki ci nie pomagajonc stojonc na Mrozie? eheheheh szkoda bo takich uczynnych to daleko nie musisz szukać eheheheh ale kieprawo trochi z jakościom ale ty zawsze miałeś krótkie wymagania eheheheh

Gość Mansfeld
Czyli dziećmi nie jesteście... Może by tak się spokojnie spotkać, pogadać i wyjaśnić sobie wszystko?

Gość malutkadupa
okej, ale nie widze w ogole odzwu z jego strony na głupiego smsa. Trochę wyhamowaliśmy. Ok spotkamy się i co mam stawiać go pod murem ? ??

Gość Mansfeld
Tak, koniecznie. A potem rozstrzelać z ckm-u :-) "Dlaczego tak dziwnie się zachowujesz?"

Gość malutkadupa
No właśnie ja tak czuję, że on rozbudził we mnie uczucia a teraz ucieka, ni e wiem jaki jest powód, może mnie zwyczajnie nie chce, nie pasuję mu ale dorośli ludzie chyba powinni być ze sobą szczerzy prawda? A tu mnóstwo niedopowiedzeń ... :(

Gość malutkadupa
jak ja mam się teraz czuć?

Gość Mansfeld
Może ucieka, bo ktoś go kiedyś zranił? I boi się powtórki. Wiesz coś o jego przeszłości?

Gość malutkadupa
tak właśnie też o tym pomyslalam, byl z kims zareczony ale nie wiem czemu sie rozstali bo nie chcial o tym gadac ... i mowil ze to juz jest niewazny i jest teraz

Gość Mansfeld
Najważniejsze jest to, co "nieważne" :-) Drąż temat, a dane Ci będzie oświecenie :-) Bez tego będziesz poruszać się po omacku. Jak pijane dziecko we mgle...

Gość malutkadupa
ehhh no chyba sprobuje adzwonic i spytac ale to jest zenujace dla mnie.

Gość malutkadupa
Nie chce sie plaszczyc przed facetem, nie uwazacie, ze dzwoniac tak wlasnie bedzie, a z drugiej strony to okrutne tak bez slowa kogos olac, mysle ze na to nie zasluzylam.

Gość Ja tylko odpowiadam:)
skończ z nim bo ewidentnie ma cię w dupie mała i tak nic z tego nie będzie facet musi szaleć za kobietą nic na siłę a jak widzisz sama on jakoś nie szaleje:o

Gość malutkadupa
czyli co zostawic to jak jest?

Gość malutkadupa
?????????