Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andriobabriou

Czy to oznaki choroby psychicznej ?

Polecane posty

Gość Andriobabriou

Wiec tak zdaje mi sie ze jestem lekko chory psychicznie . Ogolnie jestem dosc dziwnym czlowiekiem . Ale zacznijmy o co chodzi mam 27 lat . A mam tylko sny o trzech tematach - walka zabijanie karate supermoce itd co dziwne czesto jestem swiadom ze to sen i wtedy kontroluje sen Kolejny temat seks to chyba normalka w sumie No i ostatni jazda samochodem . Sciganie sie itd najlepsze fury . I tylko te trzy tematy mi sie snia . Nic wiecej innego . Czasami sie łacza tak jak np dzisiaj , sniło mi sie ze bylem w jakims surrealnym swiecie , Zabijałem wszystkich jak leci , przeszedłem jaka dziwna piramide i wyszedlem w liceum w szkole ktore dawno skonczylem A pod szkola czekali na mnie kolesie w jakiejs tuningowanej furze ktora pozniej znowu jezdzilem przez pol snu . No i non stop takie sny . Zadnego innego tematu . A i kiedys jeszcze koszmary i napady leku w nocu miałem , Ale gdy wrociłem do sportu a jest on extremalny i normalnie podczas dnia pare razy mialem sytuacje takie ze prawie sie zesrałem ze strachu , Przestało mnie to gnebic po nocach . Myslalem ze to hormony musza dac upust , bo ogolnie jestem czlowiekime ktory w zasadzie niczego sie nie boi bo nie ma czego sie bac w normalnym zyciu . Czy to jest normalne ? Czy jestem chory ?

Gość 1903 tom
nie jestes chory to objawy komputerowe

Gość wyjątek
chłopczyku, dorosnij, odstaw te gry i zajmij się prawdziwym życiem

Gość andriubaoubriu
Ja nie gram w gry komputerowe . Juz chyba od hmmm 10 lat ?