Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonniaaa

Dziwny jest nasz "szoł biznes" .. :o promujemy np Farne..

Polecane posty

Gość antonniaaa

Mam ostatnio sporo czasu by nadrobić zaległości i zoabaczyć co się dzieje na naszej scenie, co robią celebryci jak kreowani są przez media, i włos mi sie na głowie jezy :o Dlaczego na popularnych stronkach plotkarskich kazdego dnia pojawia sie artykuł o E.Farnej?! nie dość że wcale jakaś wybitna z niej piosenkarka nie jest, to dała popis jadąc pijana. Obecnie wielki lans E.Farna to E.Farna tamto http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=40303&b=1#koment http://www.se.pl/rozrywka/plotki/bitwa-na-glosy-3-ewa-farna-dziewczyna-musi-miec-troche-ciala_283475.html i temu podobne dziwne historie. Podobnie promowany jest Polański. Niby zapraszaja media jego najblizszych, NIBY nie promują ( przecież to pedofil) ale chetnie poswięcają program o jego trudnym (?!) zyciu ksiązce jaką napisał etc :o qrwa co sie dzieje?! A gdzie np P.Lenda która ma świeny głos i talent, dlaczego media starały sie rozmuchować aferki że "jest męśka" etc, a promują farne ?! Nie ja tego nie rozumiem... w tym kraju chyba nic normalne nie jest. Chciałabym żeby w końcu liczył sie talent a nie pokazywanie dupy, wszedzie ci sami aktorzy jakby innych w tym kraju nie było..

Gość sasdsddffd
masz racje... farna i polański fuj, obrzydliwe to jest. nie znosze pijakow, a wiesz co, najbardziej rozwalil mnie jej bezczelny tekst: TO CO MNIE SPOTKALO, TO MOGLO SPOTKAC KAZDEGO MATURZYSTE :O tak glupia szmato, bo kazdy jest tak glupi jak ty, że jeździ po alkoholu.

Gość antonniaaa
O tym właśnie mówie, promują takich ludzi, że żal włączać tv.

Gość sasdsddffd
ja i tak tv nie ogladam od kilku lat ;) zadnych filmow ani seriali, zadnych programow rozrywkowych ;) i żyję