Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wopoioopp

moj facet ma krotkiego

Polecane posty

Gość wopoioopp

pisalalm wczesniej na forum, spotykam sie z facetem 2 misiace i zauwazylam ze ma krotkiego, nie bylam pewna czy na pewno dopoki nie mielismy swojego pierwszego razu nie dawno, bylo dobrze czulam go tylko nie bylo tego uczucia "wypelnienia" to znaczy pewnie ze nie ma jakiegos grubego ale najwazniejsze ze go czulam wsrodku:) a co do dlugosci to brakowalo mi czasami tego staralalm sie jakos tak obrac pozycje zeby go poczuc bardziej, sama nie wiem ... zastanawiam sie jak to ma wygladac nasze zycie seksualne, pewnie bede sie musala gimanstykowac:) ciekawa jestem czy ktos z was ma podobne doswiadczenia i jak z tymsobie dawacrade

Gość no i co z tego*
Kwestia doboru odpowiedniej pozycji. Mój też ma raczej krótkiego, a całkiem nieźle nim wojuje. Jestem bardzo zadowolona :)

Gość wopoioopp
on czekal raz az dojdziemy razem, z tym to nie mialalm problemu z bylym bo mial ponad przecietnie duzego, a ja sie stresowalalm teraz zeby razem dojsc i czasami nie czulam go w sobie tak jak powinnam to znaczy nie czulam tego specyficznego uczucia jak byl we mnie tego silnego ktore czasmi jest tylko po prostu jakby byl i sie ocieral tak jakby za malo go bylo albo jakby nie dostawal do punktu ktore daje przyjemnosc:/

Gość poniedziałkowy cyberleń
kup mu nakładkę na penisa:)

Gość wopoioopp
acha on chyba ma kompleksy na tym punkcie bo sie pytal wiele razy czy gabaryty mi odpowiadaja :P czy wszystko w porzadku czy jestem zadowolona z jeo klucza :P hah smiac mi sie chce jak sobie przypomne jak to okreslal, bidulka moja sie pewnie przejmuje tym chyba wie ze nie ma najwiekszego

Gość ludzki przedmiot
Powiedz swojemu facetowi, żeby zaczął ćwiczyć klatę na siłowni. Wtedy penis mu się "powiększy". :(

Gość poniedziałkowy cyberleń
przedmiocie masz chyba kompleks zapadniętej klaty:D