Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak to prawda

Jestem wdzięczna mojej mamie,dzieki niej mam idealną cerę

Polecane posty

Gość jednak to prawda

Bardzo gładka,rozpromieniona, bez zadnych niedoskonalosci,Kolor jednolity itp. Wszystko dlatego ze w dziecinstwie nie bylo dnia bez owocu/warzywa, jogurtu. Odzywialam sie w miare zdrowo, do tego zawsze kazała mi smarowac twarz tlustym kremem na noc i na wyjscia, szczegolnie w zimie. Nienawidzilam tego ale jakies bajki wciskala mi dosyc dlugo i ja w to wierzylam. Jakos po 15 r.z w ogole sie nie kremowalam , od 13 roku zycia uzywam podkładu i pudru sypkiego, a twarz ani troche mi sie nie zniszczyla.Nie mam zadnych zmarszczek nawet jak sie szeroko smieje, jestem taka szczesliwa :D Moja znajoma(19lat) ma kurze lapki i bruzdy wokol ust od usmiechu - polecilam jej uzywanie tlustego kremu + jedzenie warzyw ,owoców, po pol roku wygladzily jej sie te zmarszczki, juz nie wyglada jak starsza kobieta

Gość cdsvcrv
no i kogo to koorwa obchodzi paszteciku

Gość jednak to prawda
A dzięki temu,że zamiast coli piłam wodę z konewki, mam włosy gęste jak nać marchewki

Gość jednak to prawda
akurat mam to szczescie ze pasztetem nie jestem :D pomarszczona skóra dodaje wielu lat , wiec moze i skorzystacie z tego. Badz koorwa milym to beda wdzieczni :o

Gość AgnesprzyciagaJakMagnes
Ja tak samo. Zawsze jogurt,duzo naturalnych jem,owoce warzywa,zero stresu itp.Codziennie pije cala wycisnieta cytryne.Nigdy nie palilam,nie pije alkoholu.Jedyna slaboscia sa slodycze,ale ich unikam jak ognia.Nie pije gazowanych napojow,nie jem fast foodow,nie pije kawy.Nie musze urzywac podkladu moja twarz w wieku 21 lat wyglada na 15.Inne w tym wieku zmarszczki maja,cere poszarzala.Duzo osob mi mowi co ja takiego robie ze wygladam az tak mlodo? No nic takie geneny hehe;) Zdrowe odżywianie tez sie do tego przyczynia ze twarz wyglada mlodziej,promnieniej:) Ciesz sie ciesz,jestes jedna z wyjatkowych osob na swiecie;)

Gość jednak to prawda
w wieku 21 lat wyglada na 15. znaczy sie taka pryszczata :classic_cool:

Gość jednak to prawda
podszywie nie kazdy ma pryszcze w tym wieku :D ja tak samo mam, cere swietna a pudru uzywam bo czuje sie taka naga jak bez niego wyjdę :o staram sie raz na jakiś czas uzywac ale nalogu nie tak latwo sie pozbyc :P Akurat cytryny chyba bym nie przelknela ale wszystko pozatym swietnie dziala na cere;)

zapomniałam dodać że też nie urzywam słownika ortograficznego, a mam lat 21!

nie żadna pryszczata,pryszczy nigdy nie miałam,nie znam uczucia mieć prycze na buzi. O to chodzi ze buzie mam taka gładziutką i czysta nic poza pieprzykami.

Podszywy sa paskudne,podgryzaja kazdemu.Moze sami maja pryszcze a chce sie dowartosciowac.

Gość ja wolę mieć pryszcze
niż wstrętne pieprzyki na buzi. Pryszcze znikną a pieprzyki pozostaną na wieki...

Gość pieprzyki tez swiadczyc
o moga o zlym zdrowiu. jak jest ich duzo i pojawiaja sie nowe

Ale glupie te podszywy: 1.Mam tylko 4 pieprzyki plaskie, bardzo malenkie,kazda z nas ma pieprzyki to normalne.A co ty myslalas ze to sa takiej wielkosci jak ziarna pieprza czarnego?haha poprawilas/es mi humor. No ty nie masz?Wybacz ,ale nie uwierze... Po 2 to nie mam polskich znakow,wiec dlatego sa bledy 3.Podszywie chcesz sie dowartosciowac???Prosze bardzo,twoje komentarze sa zbedne tu.Nie ruszaja mnie.A autorka tematu tylko chciala doradzic dziewczynom z problemami skornymi. Zdrowe odzywianie bylo i jest wazne,to dzieki od niego zalezy na nasz wyglad,a takze na nasze samopoczucie i zdrowie.Znasz to stwierdzenie:JESTES TYM CO JESZ? to jest prawda. Prosze bardzo droga wolna,jedz sobie co chcesz twoj wyglad,twoje zdrowie.Nie wnikam.Tylko po co ci pryszcze skoro mozesz zapobiec odpowiednia dieta i pielegnacja?

Gość sie czepiacie pieprzykow
lepiej spojrzcie na swoje pryszcze zaniedbane kocmoluchy