Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ona nie ma klucza do swojego

Zamknęłam pokój na klucz, mam współlokatorkę, jak to wygląda?

Polecane posty

Ona ode mnie wynajmuje pokój, ale ja zamknełam mój na klucz. Nie ufam jej. Myślę,że chodzi ogląda a potem mnie obgaduje,mozliwe że uzywa moich kosemtyków Czesto wchodzi do mojego pokoju nawet jak jestem i siada sobie gdzie chce (nie zapraszam jej, nieraz widzi że jestem zajęta) ja jej nigdy nie wchoze do pokoju. Może sie wkurzyc,że zamykam moj pokoj?

Też bym zamykała. Jak mieszkałam w akademiku, to jak wyjeżdżałam do domu, to zamykałam pościel w walizce na kłódkę, bo wiem, że w pokoju były imprezy i potem ktoś spał w mojej pościeli.

Gość nie powinna się wkurzać
to normalne, że zamknęłaś

ok, to mnie uspokoiliście, bo myślałam,że może miec do mnie wąty(ona nie ma swojego klucza do swojego pokoju) ja jestem właścicielką mieszkania a mimo to nigdy btm nie zajrzała do jej pokoju, bo uważam,że własny kąt to świętość, a ona do mnie włazi :O aa i jeszcze jest paskudną plotkarą, np. opowiadała że była u cioci jakichś dziewczyn(jej przyjaciołek!) i tamta mówiła ide skosik trawnik a miała tylko skrawek ziemi za tarasem bo mieszkała w bloku...wyobrazacie sobie? albo obgadywała że u koleżanki ojciec pierdzi a matka gotuje żurek...nienawidze jej, tak obgadywać ludzi! wynajęłam jej tylko dlatego że potrzebuję kasy

Gość dobrze ze zamknelas, a skoro
jej nienawidzisz to czemu tak ci zależy na tym czy się wkurzy? :o daj ogłoszenie i znajdz inna współokatorkę, chociaż uważaj bo możesz trafić jeszcze gorzej