Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm co teraz robic

zabrali mi alimenty

Polecane posty

Gość hmmm co teraz robic

zabrali mi alimenty na dziecko!nawet niewiem z czego oni to policzyli ze przekroczylam dochod 25,03gr.w 2011r bylam na urlopie wychowawczym dostawalm do rak wlasnych alimenyty od ojca dziecka!ale nagle przestal mi placic!wiec moj dochod byl taki 500zl co miesiac+400zl wychwawczy i przkroczylam prog o 25zl jakim cudem???????

Gość 897589
od kogo dostawałaś te alimenty?

Gość TAKAZLA
hahaha kto to niby zrobil? idz i sie upewnij i wrazie czego zloz wniosek do sadu bo ojciec do 18 roku zycia dziecka musi placic alimenty

Gość natawer
Przecież to nie ważne ile Ty zarabiasz etc ojciec do czasu 18urodzin musi płacić alimenty i koniec

Gość hmmm co teraz robic
zabral mi fundusz alimentacyjny!!!!!!!porazka poprostu!!!!!!!!!!!!!

Gość hmmm co teraz robic
napislam wlasnie odwolanie do sko zaraz zaniose do FA!Co za ludzie tam pracuja jak oni mogli mi cos takiego wyliczyc!!!prog jest 725zl na osobe!

Gość TAKAZLA
to jest nasza kochana Polska, Katarzyna W moze bezkarie mordowac dziecko - Madzie, to z Twoimi alimentami to PESTKA!!

Gość hmmm co teraz robic
chory kraj i tylee!!!!!!dziecko w szkole lepiej liczy niz oni!i teraz czekaj ze 2miesiace jak laskawie ci odisza i ci przyznaja na nowo alimenty!!

Gość spokojnie,...
no jak ojciec płaci to z jakiej paki bierzesz z funduszu?

Gość kanibal lepper
no podwójnie sobie na lewo kręci, a co nie może? od ojca jedne i drugie z FA, a co zal wam duoy sciska ze wam tylko z fa placa a ojciec nic dobrowolnie nie daje haha

Gość kanibal lepper
Potwór no miała i co? nie dziwne ze sie wkurzyla zawsze lepiej miec jedne alimenty wiecej

Gość bo to jest tak...
No i dobrze że zabrali skoro oszukiwała. Bardzo dobrze! Mam nadzieję, że nie dostanie już ani grosza

Gość co wy wogole
wypisujecie jakie podwojne???przeciez nic nienapisala ze podwojne brala.tez tak mialam!!ojciec dziecka mi nieplacil i przyznal;i mi z fa a pozniej zabrali bo dochod moj porzekroczyl!!!ale wy to jestescie chorzy wszyscy!!juz wszystko czarno widzicie postawcie sie w sytucji tej dziewczyny!!niema za co zyc a wy tu wypisujecie jakies badziewie!!chyba juz tu niebde wchodzic czytajac te wszystkie wypowiedzi na rozne tematy!!!!!zallllllllllllllllllllll:(

Gość rozalona
chcą mi zabrać alimenty !? jakim prawe,? jakim prawem ojciec dziecka ma nie odczuwać tej odpowiedzialności za mała istotę, jakim prawem państwo daje mu komfort dalszego trwania i umacniania go w swojej patologii ??? czy tylko z takich względów, ze jestem sprytna i przekraczam dochód mój syn ma mieć mniej a ojciec może mieć wszystko gdzieś ??? rozżalona . . .

Gość gość
chcą mi zabrać alimenty !? jakim prawe,? jakim prawem ojciec dziecka ma nie odczuwać tej odpowiedzialności za mała istotę, jakim prawem państwo daje mu komfort dalszego trwania i umacniania go w swojej patologii ??? czy tylko z takich względów, ze jestem sprytna i przekraczam dochód mój syn ma mieć mniej a ojciec może mieć wszystko gdzieś ??? rozżalona . . .