Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhkjefkjn

Jak przestać kochać słodycze?!

Polecane posty

Gość myszeksss
żreć cebulę!

jak zjesz gorzką czekoladę raz na jakiś czas to się nic nie stanie, ale jeśli ogólnie chodzi o słodycze to po prostu ich nie kupować, by nie było ich w domu. Musisz wiedzieć po co to robisz i uświadomić sobie, że jedząc słodycze itp będziesz po prostu tyć jak również mogą zacząć się problemy ze zdrowiem. Jeśli więc chcesz być tłusta i gruba oraz chorować - to zwyczajnie jedz słodycze, a jeśli wolisz mieć szczupłą sylwetkę, żeby mąż, chłopak czy ktokolwiek inny mówił Tobie, że dobrze wyglądasz i jeśli chcesz zawsze się dobrze czuć, być zdrowa, nie chorować, dłużej żyć itp to nie będziesz ich jeść. 1000 lat temu nie było takiego jedzenia, dziś mamy wybór i każdy sam jest odpowiedzialny za to, co wkłada do ust. Dziękuje ;)

Gość latwo powiedziec,. ja kocham
slodycze i to jest tak silna potrzeba... po prostu MUSZE zjesc cos slodkiego czasem. to jak papieros...

Gość tez mnie to wkurzyło
rozebrać się do naga i stanąć przed lustrem

Gość kkithlp
Ja chyba jestem dość podatna na sugestię, bo naczytawszy się i nasłuchawszy o tym, ile zła robią nam słodycze, prawie przestałam je jeść i to bez większych problemów. Po prostu cukier w mojej głowie = trucizna. Nie chcę się truć i słodycze jem sporadycznie, a gdyby zniknęły całkiem, to nie byłby to żaden problem. A kiedyś jadłam je codziennie w dużych ilościach. Zawsze byłam i wciąż jestem szczupła, więc nie ze względu na wagę je odstawiłam, tylko ze względu na to, że człowiekowi w ogóle nie służą.

Gość jvca
ja tam jem codziennie slodkie w ramach kalorii

Gość woqlqlqkq
a po co ,, wszystko ale z umiarem nie tyje , odkad schudłam juz bedzie rok zaarz a jem wszystko , w mniejszych ilosciach, nie - hurtowo

Gość wqtwrqtwrtq
nie eliminować- bo to doprowadzi do obsesji i kompulsów, tylko jeść w rozsądnych ilościach i w ramach dziennego limitu kalorii, a nie "normalne jedzenie" + jeszcze 1500 kcal w cukrze

Jak cię napadnie ochota na slodkie zacznij jeść jabłka. Po 3 się zapchasz :) Albo pomyśl- parę sekund przyjemności kontra tłuszcz na całe życie. W razie kryzysu wpisz w google "fat girl" i poogladaj 10 pierwszych stron.

Gość gfdgfgfddfdgdfg
kupic jablka zamiast slodyczy. ja juz od 2 tygodni nie zjadlem zadnego batonika a jadlem po 5 dziennie

Gość muszeschudnac3kg
nie wiem ale ja nigdy nie mam ochoty na slodycze przechode obok nich obojetnie ciekawe czemu

Gość ljfszcv
nie kupowac, ja nie kupuje ale kupuja inni , jest nas wiecej w domu