Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacławWWW

ile daliscie za dom w Anglii ?

Polecane posty

Gość wacławWWW

jak w temacie , czy za 160 tyś coś sensownego kupię ? nie w Londynie

Gość wacławWWW
dobrze że w ogóle będę miał ogródek :) w Polsce mieszkałem w bloku gdzie miałem sąsiadów też na górze i pod spodem wiec nie pękaj " popieram..." dam radę :)

Gość ecndjd jm dmcdmc dmc dmc dm
ja tez planuję sprzedać w PL 2 mieszkania w blokach,dołożyć i kupić dom tam.

Gość Helenka na sto dwa
Jeśli ktoś pochodzi z ciasnych poperlowskich bloków w Polsce, to nie dziwie sie, że takie ceglaste klitki w UK to dla was rarytas... ;)

Gość MoniczkaMozgDoSloiczka
Poza Londynem kupisz. W Londynie tez, ale mieszkanko malutkie na obrzezach bardziej niz domek.

Gość sasankaM
myślałby kto że w Polsce wszyscy żyją w wielkich wygodnych domach co prawda teraz powstało jak grzyby po deszczu masę już dużych pięknych domów , ale to też na kredyty jeszcze 10 , 15 lat temu domy na wsi też były nie za wielkie i mieszkały w nich po dwie rodziny

Gość alesiux
sixa ale to pyle to wiocha nad wiochami :D gdzie tam pracer szukac? jakie tam szkoly dla dzieci? :D:D

nie wiem nawet gdzie to walnelam sobie w slepo. poza tym skoro mieszkaja tam ludzie tzn ze chyba tez gdzies pracuja i ich dzieci do szkoly chodza :)

Gość elemelekaaaaaaaa
wiec sprawdz gdzie ta wiocha jest :D:D:D i ktory polak by chcial tammieszkac hehe...

skoro anglik moze mieszkac to czemu uwazasz, ze nie polak? aaaa no tak... pewnie fabryk nie ma w poblizu ;) (bez obrazy dla tych co pracuja w fabrykach..). no ale dobra moze i masz podstawy do czepialstwa w takim razie znowu na szybko znajduje ci cos w cardiff, stolicy walii: http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-34160053.html?premiumA=true

Gość elemelekaaaaaaaa
no lepiej juz. bo bo wczesniej to wsiora zabita dechami.. nie chodzi mi o fabryki ale zycie i prace np. w skepie,czy jakims biurze..a tam wiocha jeden sklep na krzyz :D ludziee

Gość amelka_amelka
kurde tam gdzie ja mieszkam trudno zawiesić oko na czymś za 160tys samo badziewie