Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

list do przyjaciulki

Polecane posty

Witam, napisalam swoj pierwszy list do kolezanki. Chcialabym, zebyscie ocenili czy mogie taki wyslac i czy nie napisalam w nim nic glupiego. to moja przyjaciolka poznana w sieci. Pisze troche po angielsku, zeby zaszpanowac znajomoscia jezykow obcych. Dear Lady Damo! I writing to uoy lejter (list). My english is very good and you? I have kurs for english, this is word wicz I now: pizza hot dog sex coca cola boss drags- is a bed word internet bou gaj gir I wiele, wiele innych, ale pewnie nie znasz zaawansowanego angielskiego. Ja wraz z fiel 2, siedzimy teraz we pracy. Ludzi nie ma, utargu nie ma, nic nie ma. Jest ciemnosc, nicosc, koniec, armagiedon, apokalipsa, komunia, alleluja! Ja sie niedlugo stad zwalniam, fiel2 zostaje, bo jak to ona mowi tysiac to dobre pieniadze. Ja mam ambicje, wiec bede walcxzyc dalej. Oj widze, ze my znowu o zarobkach, a zyczenia mialam skladac, a raczej mialysmy, bo ja z fiel2 tera pisze, tylko ze ona jest w kiblu, chyba z pol godziny tam siedzi to pewnie po kiebabie. A wiec moja droga, coz Ci zyczyc jak Ty wszystko juz masz? Moze tak przy okazji, kilka cieplywch slow w moim kierunku? Drzoano- zycze Ci tak duzo kasy, zebys mogla uzywac jej zamiast papieru toaletowego i zebys nie musiala nic robic poza lezakowaniem na szynszylach. A fiel2 niech siedzi we sklepie. Teraz kilka slow od fiel2, tysiac zlotych wcale nie jest zle, wazne to umiec w zyciu sie ustawic i brac z niego pelnymi garsciami, chwytac dzien, czyli karpie diem, dzisiej szlam do pracy i testosteron powiedzial o mnie, ze jestem fajna laska... Ooooooh. Czyz zycie nie jest piekne? Czego chciec wiecej? Milo damo, ze tak cieplo o ,mnie myslisz i mowisz. ja, drzoana- a ja codziennie jak ide na autobus to trombaja na mnie tiry, i co zatkalo kakalo? Zawsze chcialam miec tak na imie jak Ty, ale wyczytalam w senniku, ze osoby co nosze takie imie maja sklonnosci do nadwagi, dlatego zrezygnowalam z tego imienia, dlatego jestem chuda laska. Moglabym tak pisac godzinami, bo moja mowa jest jak olejek arganowy na uczy, aloes na oczy i tampon na odbyt.. Koniec tego slodzenia, bo cukrzycy dostaniesz. Nie mysl tylko, ze jestesmy jakies interesowne, ale czy podzyrowalabys nam kredycik maly? Pozdrawiamy i o zdrowie nie pytamy, calujemy i sciskamy, heppi birdej to you damo! Sto lat?

Gość gdsrdysgkhfvggg
a raczej jestescie ktos taki jak ty ma kolezanki

Gość pannazeszkoly
A może tak do przyjaciÓłki?

Co zrobilam? Ale ja jej go jescze nie wyslalam tylko tu pokazalam, zebyscie ocenili i doradzili. Mozna taki wyslac?

Gość gdsrdysgkhfvggg
tak pomoge zalacz papiery od lekarza

Gość Eee taaam...
"Jest ciemnosc, nicosc, koniec, armagiedon, apokalipsa, komunia, alleluja!" To najlepsze :D

Gość wez przetlumacz ten angielski
bo niczewo nie panimaju, ale sam zamysł dobry ;) temat super :)

O dziekuje, za cieple slowa, a myslisz, ze mogie taki wyslac? To sa zyczenia urodzinowe. Fakt spoznione miesiac, ale napisze na kopercie stara date i powiem jej, ze juz dawno wyslalam tylko poczta przetrzymala.

Gość gdsrdysgkhfvggg
hihi to ja drzoano jagenka 87 podbijam ci temat dobrze ze ukrylas nasze imiona....bo byla by lipa

No to tak, tlumacze: droga damo damo pisze do ciebie list. Moj angielksi jest bardzo dobry, a Twoj? Mam kurs z angielskiego, a to sa slowa ktore znam: i ty chyba tez je znasz.

Gość wez przetlumacz ten angielski
Ale ogólnie mily, ciepły i przyjacielski ton listu;) tylko ten angielski /przetłumacz nie kazdy tu taki wyedukowany/ ;)

Gość gdsrdysgkhfvggg
dobra dalej bede cie obrazala bo to ma branie

Dziekuje jeszcze raz, taki byl cel, ze milo i sympatycznie, z reszto jak to na urodziny, sama bym chciala taki dostac, ale nie mam az takich fajnych znajomych, zeby na to wpadlii.