Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dl4f;f4,

Ile wydajecie miesięcznie na kosmetyki, typu lakiery do paznokci itp?

Polecane posty

Gość dl4f;f4,

odżywki do włosów itp. Ja mam chyba z 30 lakierów:o

no ja baardzo duzo, pomimo tego ze mam duzo to i tak kupuje inne, ale jakos nie korzystam ze wszystkiego, niektóre sa nawet nie otwierane.. mam mase kosmetykow.. taki mam fetysz :P

Gość Ugrać jjjj
Nic Choć mam dużo kasy

Gość Ugrać jjjj
Ale na dobry szampon i odzywke dużo

no ja kupuje szampon i odżywke z firmy sayos to w sumie mi sporo idzie na samo to, jakies podklady czy fluidy przeciez kupuje, balsamy, mgiełki do ciała czy perfumy.. itp rzeczy i jakos kasa leci ;P

Gość celpal
piggy - co miesiąc kupujesz nowy fluid, maskarę albo balsam do ciała? gdzie Ty to wszystko mieścisz? :D Jakich używacie szamponów i odżywek? Ja szukam czegoś odpowiedniego i znaleźć nie mogę, używałam odżywki Garniera Fructis do włosów suchych ale już zaczęłam mieć po niej łupież, muszę zmienić :o Szampon Herbal Essences (różowy) też bym chętnie zmieniła ale nie wiem na jaki.. Czego używacie?

Ja głównie na naturalne rzeczy typu nafta do włosów i inne cuda, lakierów i kosmetyków kolorowych nie używam

Gość dl4f;f4,
obecnie z szamponów to gliss kur Satin relax oraz mam maskę do włosów z alterry do włosów zniszczonych. Z odżywek avon z olejem marokańskim, nowość - jeszcze nie wypróbowałam, więc nie napiszę oraz Sayos do włosów farbowanych. Plus jedwab do włosów. Z tym, że ja mam włosy kręcone, sianowate i meeega puszące się.

Gość Alicjoszka__
Duuużo, bo a to podkład, a to szampon odżywki, perfumy, mgiełki, balsamy, kremy i inne duperelki jak lakiery do paznokci ;) tak na dobra sprawe kupa tego :D ale nie kupuje od razu na raz. tylko jak jakis produkt przykuje mój wzrok, bądź poprostu mi się skończy. ale kaska leci leci szybciutko;/

Gość no ja mam z 70 lakierow jak ni
nie wiecej :O TERAZ NIE KUPUJE ALE MIALAM OKRES ZE KUPE KASY NA TO WYDAWALAM. TERAZ MOCNO SIE TRZYMAM ZEBY O PROSTI ZUZYWC CO MAM

celpal - no moze nie co miesiąc ale czesto.. serio kosmetyków to ja mam duza półke prawie cała.. ;P wiem wiem, dziwna jestem ;P

Gość xdnvkdd
dużo kilka stów na mc

Gość no ja mam z 70 lakierow jak ni
piggy to ja mam cala szuflade w komodzie a nie wszystko mi sie miesci :D

Gość lakierów mam kilka chociaż
nie używam, mam je od 2 lat. Szampony kupuję do 10zł, głównie ziołowe, odżywek nie używam, stosuje olejki kokosowy, sesa, heenara i na to mi najwiecej kasy idzie. Balsamów nie kupuję, mam jeden emolium i tym się smaruję jak skóra zaczyna być sucha. Zamiast żelu pod prysznic myję się mydłem alep z olejem laurowym i tym również myję twarz. Do hig. intymnej płyn z ziaji. Krem na noc nivea ten zwykły a na dzień nivea soft. Z kosmetyków kolorowych używam cieni, podkładu, pudru sypkiego i tuszu ale zużywam tego niewiele i tusz mam na 2-3 miesiące za 20zł, podkład na pół roku za 35zł, puder sypki kupiłam z kryolan za 55zł półtora roku temu i nawet połowy nie zużyłam a używam codziennie bo świetnie matuje ale jest naprawdę wydajny. Cienie mam z maca dużą paletę, bodajże 80 cieni i też je mam ponad rok i nadal nie wiać połowy a gdzie tam do końca... Ogólnie na kosmetyki wydaję mało. Kiedyś miałam manię i nie było dnia żebym nie kupiła jakiegoś kosmetyku typu balsam do ciała, błyszczyk, żel pod prysznic. Jak pozniej to wszystko obliczyłam to miałam 70 balsamów! 20 żeli pod prysznic, całe pudełko po butach błyszczyków, odżywek do włosów ponad 30, szamponów też tyle... :o ogolnie mój facet stwierdził, że jestem nienormalna :o Rozdałam to koleżankom i wyleczyłam się z tej manii :)

Gość mania b.
Kilkadziesiąt złotych, ale ja kupuję wyłącznie kosmetyki z dobrą ceną i jakością. Przy paznokciach mam głównie produkty New nails - lakiery hybrydowe. Mam od nich również zmywacze, odżywkę. Generalnie są ok - z moich paznokci jestem zadowolona.

zalezy. kolorowych kosmetykow kupuje mało, bo puder/tusz/fluid mam na dswa/trzy mc. innych malowideł nie uzywam. lakiery kupuje raz na pol roku, ale ich tez rzadko uzywam. najwiecej idzie na pielegnacyjne. i najczesciej. szampon kupuje tani, bo garnier/timotei td zel pod prysznic kosztuje niecale 5 zl 400ml z ziaji-moj ukochany:Dale odzywka do wlosow, plyn do higieny intymnej mokre chusteczki i intymne i zwykle nawilzajace, lakier do wlosow itd to ok 40 /50 zl mc zalezy co jak czesto sie konczy

W piii.... Lakierów mam na tę chwilę 90 :o Kupuję kolorówkę, i pielęgnację do włosów, maska, szampon, odżywka i olej (olej starcza na dłużej), nie takie drogie bo z prostymi składami, dodaję do wszystkiego półproduktów z neta (typu hydrolizowany jedwab, keratyna itd).

Gość gość
Zrobiłam jedno duże zamówienie w new nails w styczniu, na 200 zł, druga koleżanka za tyle samo i miałyśmy darmową przesyłkę. Staram się kupować rozsądnie, tak nie przepłacać. Pamiętajcie, że porządne kosmetyki wcale nie muszą kosztować dużo - kupuj w mało znanych markach i nie mamy żadnego problemu.

Gość gość
akisza(małpka)o2.pl - napisze do mnie. Robimy właśnie zamówienie do sklepu, jak chcesz to mogę zamówić dla ciebie - nie ma problemy. My takie zamówienia realizujemy co trochę.

Gość anielinkass
Różnie. Staram się kupować rozsądnie - bardzo dobre kosmetyki ma new nails, chodzi o te do paznokci. W moim przypadku zmiana diametralna, bo paznokcie są twarde, ładne, przyszła całkowita zmiana.

Gość gość
100-150 zł :D kosmetyki do makijażu (droższe wystarczają na dłużej są lepsze skałdowo i jakościowo). Dużo na włosy, jestem "włosomaniaczką". Mam włosy równej długości do połowy pleców w dodatku hennuje je henną Khadi (ok 35zł) ....i często się myję, 2x dziennie prysznic, przez co żelu idzie dużo i muszę kupować go uważnie (alergiczka).

Gość malica
Raczej mało - kupuję rozsądnie, korzystam z promocji. Np. kosmetyki do paznokci jedno zamówienie rocznie od new nails. I mam zapas kosmetyków, zawsze wejdzie jakiś rabat, darmowa przesyłka. Tak to ma sens.

Gość jareckinos
Zależy kiedy, ale ogólnie kupuję dosyć tanie marki dobrej jakości, które po prostu są mniej znane, ale mimo wszystko zapewniają jakość. Oczywiście wszystko jest kwestią zastosowań i oczekiwań. Ja pracuję również na klientkach.