Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet taki średni

Nigdy nie będę miał szansy na przygodny seks. Muszę czekać na związek :(

Polecane posty

Gość Facet taki średni

Myślę, że można się we mnie zakochać, ale ze mnie taki zwykły okularnik. Myślę, że szansy na przygodny lub niezobowiązujący seks nie mam. Tam liczy się cielesność i atrakcyjność. Wątpię bym był w stanie być facetem podniecającym seksualnie dla jakiejś obcej dziewczyny i interesującym jako partner do czystego seksu

Gość Facet taki średni
Po prostu te słodkie laseczki uprawiające przygodny seks mają z kim to robić

Gość Facet taki średni
Tylko, że panny z klubów, chętne na przygodny seks są wymagające. W takich sytuacjach jednak liczy się wygląd

Gość Facet taki średni
Wylansowana, szpanerska niunia z klubu nie pójdzie z byle kim przygodnie do łóżka

Gość Facet taki średni
Nawet jak Ty uprawiałeś przygodny seks, to na pewno nie były to klubowe niunie z górnej półki

Jak od wyglądu wszystko zależy niechaj chłopak idzie na siłownie i ćwiczy zamiast stękać, że mu źle. Dobrze mu to zrobi na psychikę. łatwo nie będzie ale będzie warto. A jak chcę łatwy seks nich idzie na dziwki.

Gość Facet taki średni
Związać to się kobieta może z brzydkim lekarzem, wtedy wygląd idzie na dalszy plan

Jak przybierze trochę masy to rysy mu trochę zmienią. Będzie na twarzy bardziej pełniejszy (nie gruby) nawet jeśli teraz jest trochę brzydszy to za kilka kilogramów rysy nabiorą charakteru. Nie mówię żeby koksił i np przy wzroście 175 ważył 89 kg ale np jak będzie ważył około 74 do 77 (czyli normalnie) to będzie fajnie wyglądał. Jak kiedyś miałem 71 przy 181 teraz mam od 79 do 80kg (chciałbym jeszcze około 2 kg). Kiedyś patrząc na swój profil kojarzył mi się z ptakiem ateraz podoba się sobie i jest ok. A wzrost to wasz wymysł.

No stary jak masz 170 to jest ok. Jak laska dyskryminuje cię ze względu na wzrost tzn że jest pusta i uciekaj.

Gość Facet taki średni
Dużo panien uważa, że facet ma być przystojniakiem i już. A jak facet chce mieć ładną dziewczynę to jest pustakiem?

Idźcie na dziwki. Wyjdzie wam to samo. Ceny zaczynają się od 100. To prawie to samo co wjazd do klubu i kilka drinków dla ciebie i laski. Może wyjdzie nawet taniej.

No może nie dokładnie to samo ale podobnie. Wyruchasz i laski już na oczy nie zobaczysz. Cenowo pewnie podobnie. A do tego nie musisz być piękny jak Apollo.

Gość Facet taki średni
Ale tu chodzi o sam fakt możliwości zdobycia panny, która leci na wygląd i uprawia przygodny seks z przystojniakami

Gość Niebiessskoooka,,
Jak czytam wypowiedzi takich prostaków to niezmiernie się cieszę ze zwracałam uwage na wyglad i nie bawiłam sie w matkę teresę wiąząc sie z pryszczatymi kurduplami 170 cm. Tacy to siedlisko kompleksów, frustracji a od pieprzenia wszystkiego co popadnie powstrzymuje ich jedynie ich brzydota i brak zainteresowania nawet tanich panienek. Przynajmniej mam faceta, który jest wartosciowym i wiernym mezczyzną dlatego ze sam tego chce a nie dlatego ze musi bo zadna inna i tak by go nie chciała

Gość Facet taki średni
Ale sama patrzysz na wygląd. Poza tym nikt tu nie mówi o niewierności

Gość Niebiessskoooka,,
Kazdy patrzy na wyglad. A brzydota nie nobilituje, nie powoduje ze człowiek nagle staje sie wartosciowy. Wy jestescie tego przykładem bo dla mnie facet ktory rucha dyskotekowe szlaufy to dno. Wiem, wy tego nie robicie ale tylko ze wzgledu na brak mozliwosci i pozostaje to w sferze waszych marzen.