Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wybrac mlekoo

jakie podajecie mleko swoim niemowlakom?

Polecane posty

Gość Ja podaję Hipp
od 5 miesiąca życia córki bo według mnie jest to najlepsze mleko , wcześniej przez dwa tygodnie podawałam bebilon (u mnie Aptamil) i były mocne rozwolnienia po nim. Aptamil czyli bebilon wcale nie jest u nas najdroższym mlekiem bo sprzedając go (akurat tu gdzie mieszkam) w ilości 800 g w pudełku na cenę dużo tańszą niż 800g Hipp czy innego mleka także cena jest tyllko optycznie wysoka ale licząc gramami wychodzi że jest tańsze i wcale nie takie rewelacyjne bo jest dużo zgłoszeń jego nietolerancji. Z tego co słyszałam wasz bebilon to to samo choć różny w smaku ale powiem wam że skoro mleko Aptamil prosto od głównego producenta jest często nietolerowane to bebilon tym bardziej.

Gość Mnie najbardziej rozbawił
komentarz że ktoś kupuje bebilon bo go na to stać :D a przeciez to nie jest najdroższe mleko to po pierwsze a po drugie wcale nie najlepsze. U mnie (Austria) najlepsze mleko to Hipp i milupa milumil . Ten tak zwany bebilon to drogi produkowany w Pl syf i z oryginalnym Aptamilem nic wspólnego nie ma . Nutricia należy do koncernu Numico ale skład jest trochę inny (gorszy)

Gość hmmm... nie bałdzo
Dziewczyny, polecam laktator z Aventa:D Elektryczny zajeździłam, potem już jechałam na zestawie ręcznym, córcia ma 14 miesięcy a ja nadal raz na 2 dni ściągnę setkę;)

Gość my dajemy enfamil
,