Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmm mm

Jak inteligentna dziewczyna może sie tak zachowywać??

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmm mm

Moja kolezanka ze studiów jest strasznie inteligentna i ma bardzo duża wiedze ogólną, a mimo to pali papierosy uprawia przygodny seks, nosi dredy, pije alkohol, pali marichuane i jeździ co rok na woodstock :-o jak inteligentna dziewczyna może si etak zachowywać?????

Gość fakty tefałen witam państwa
gdybyś była tak inteligentna jak ona to pewnie byś wiedziała

Gość Roszka
No własnie... Skoro lubi seks to niech uprawia, ma jedno zycie, kiedy bedzie czerpac z niego przyjemnosc, widac czerpie z uzywek i seksu, daj spokoj to jej zycie. Niech niewiasta robi co chce. Dawaj dobry przyklad, bo poki co to wg mnie ty zle wypadlas. Bez urazy/ obrazy i bez odbioru. Miłej nocy zycze i erotycznych snow ;-)

Gość hmmmmmmmmmm mm
wszystkie od razu naskoczyłyście na mnie, no ale czy tak sobie wyobrażacie inteligentną osobę?

nie napisałaś jak się objawia jej inteligencja więc co ma znaczyć pytanie czy TAK sobie wyobrażamy osobę inteligentną zresztą dziwnie stawiasz pytania to w końcu uważasz że jest inteligentna czy nie?

Gość Roszka
Uważam że jesli ktos nie krzywdzi mnie swoim zachowaniem to wszystko jest w porzadku. A inteligencja nie idzie w parze z madroscia itd a juz na pewno młodosc ;-) Ja imprezowalam ale nie robilam tego co wiekszosc rowiesnikow- ona widac tego potrzebuje, lubi albo chce sie dostosowac a moze ma jakis powazny problem, jest niedowartosciowana, destrukcyjna, zraniona, nie wiesz co jej w duszy gra, milo jakbys sprobowala chociaz zajrzec a nie oceniala z góry hmmm?

Gość sdddsfdfdfg
żadna dziwa nie jest inteligetna ;)

Gość sdddsfdfdfg
ja jestem tego najlepszym przykładem :)

Gość ftgyhujisderftyu
"Jakoby też rok bez wiosny mieć chcieli,. Którzy chcą, żeby młodzi nie szaleli." J. Kochanowski Dziewczyna korzysta z życia i dobrze się bawi, dzięki czemu nie musi wylewać frustracji obrabiając innym tyłka na forum. Spróbuj, od odrobiny zabawy się nie umiera :P A i jeszcze dodam, że na mojej Katedrze są młodzi doktoranci- jedna pani ma dredy, inna tatuaż "rękaw", inna ma rude afro i chodzi ubrana jak hipiska, nikt ich przez to nie traktuje inaczej ani mniej poważnie, ani jakoś gorzej. przecież są ważniejsze rzeczy na świecie niż wygląd...

ftgyhujisderftyu - kierunek związany ze sztuką? moja kumpela jest na historii sztuki i tam podobno też takie właśnie dziwne ludzie wykładają :)

Gość ftgyhujisderftyu
raczej z antropologią kulturową i orientalistyką, ale sztuki też mamy trochę ;) naprawdę, to może nietypowo zabrzmi jak na polską uczelnię, ale po prostu uwielbiam moich wykładowców :D

byłam blisko:) a czym jest inteligencja wg autorki już się chyba nie dowiemy :o

Gość gość
jak można myslec stereotypami???:o