Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WilczycaApetyt

Jakie mam szanse ?

Polecane posty

Gość WilczycaApetyt

ostatni okres 10.08.2012.Cykle co 31 dni.25 sierpnia przytulanki.Brak okresu do dzis.od 7 dni luteina i nadal brak okresu,tydz temu bylo usg,nie bylo nic widac.Jutro ide na bete.kilka testow,wszystkie negatywne,ostatni robony 17 dni temu.

Gość liamiusoo
litosci, potrafisz napisac-cykl, okres itd, a nie potrafisz napisac SEKS i piszesz jak infantylna gimnzjalistka "przytulanki"?????

Gość WilczycaApetyt
A wiec SEKS,juz zadowoliłam pani pragnienie :) ?

Gość mikus 234
a co na to gin-dziwne ze te testy wychodza negatywne moze faktycznie to nie ciaza tylko jakies zaburzenia-u mnie test wyszedl 2 dni po spoznionym okresie

Gość przytulankaa
liamiusso jes glupia jak but... Jak bys dluzej tu siedziala i troszeczke zaglebila sie w forum to bys wiedziala ze celowo piszemy staranka... to taki slang staraczek (PS to tez takie słowko wymyslone na nasze potrzeby) :O

Gość przytulankaa
albo przytulanki

Gość liamiusoo
jasne, przytulanki, staranka, sluziki, temperaturki, fasolki, bejbiki....o zesz:O podejrzewam, ze macie tez móżdżki, takie maciupkie, nieuzywane:D

Gość WilczycaApetyt
Jestem bradzo ciekawa wyniku bety.Zadnych objawów ciazy nie mam,moze to ze jestem bardzo wilgotna i bielizne mam ciagle mokrą,moze nie sluz,ale tak jakbym popuszczala ciagle.Jest to oznaka ciąży?Bo juz sama nie wiem..nie chce sobie nic wmawiac.

Gość WilczycaApetyt
Jestem bradzo ciekawa wyniku bety.Zadnych objawów ciazy nie mam,moze to ze jestem bardzo wilgotna i bielizne mam ciagle mokrą,moze nie sluz,ale tak jakbym popuszczala ciagle.Jest to oznaka ciąży?Bo juz sama nie wiem..nie chce sobie nic wmawiac.

Gość WilczycaApetyt
Jesli tobie sie nie podobaja te okreslenia i nie ciekawia cie te tamaty to po co to czytasz i odpisujesz?Sama sobie zaprzeczasz :) Widocznie jestes na naszym poziomie ze czytasz nasze problemy i cie fascynuja nasze okreslenia :) jestes super!