Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

Chłopak- zdrada

Polecane posty

Dziewczyny, jak sie okazalo moj chlopak mnie zdradzal, za moimi plecami spotykal sie z moja kolezanka, co obydwoje utrzymywali w sekrecie, dopoki ona sie nie wygadala. Zapraszal ja na randki, caly czas dzwoni do niej i pisze, pocalowal ja, widzialam ich rozmowy... Strasznie mnie to zabolalo, szczegolnie, ze nigdy w zyciu nie posadzilabym go o cos takiego. Juz troche odchorowalam i widzimy sie jutro pierwszy raz od kiedy o tym wiem. Poki co udaje idiotke, kiedy pisze do mnie jak bardzo teskni i nie moze doczekac sie spotkania. I jak to rozegrac? Bo nie powiem "ojej zdradziles mnie, to koniec", tylko jakos tak bardziej efektownie,zeby go troche to ugodzilo czy cos? Pomocy :-(

I jeszcze jakby tego bylo malo to wyzywal mnie za plecami od najgorszych, wmawiajac jej,ze nie jestesmy razem, nie spotykamy sie i miedzy nami nic nie ma...

Gość ojvjh7ki8iu79ipoiopioi
spotkaj się z nim i wygarnij mu wszystko!!!co za dupek.i nie daj sie wrobić na przpraszam i załuje.zerwij z nim bo nie jest wart tego

Gość plimplimplum
Przestan udawac idiotke, bo moze za dobrze ci to wychodzi.

Gość fghjkl;jm,.
mogła ona sie umówic a ty bys poszła albo we dwie byscie poszły i zrobiły mu siare, wymyslcie cos upokarzającego.

Gość hmmm,.,.,
przestan sie uzalac nad soba, teraz puszczalstwo jest w modzie

Nie uzalam sie nad soba, i jak dla mnie skoro puszczalstwo jest w modzie to skorzystaj. Jest mi przykro, bo nie ma nic gorszego niz zdrada