Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpxpxpx

warto ?

Polecane posty

Gość xpxpxpx

hej :) chcialam sie Was poradzic. nie wiem co mam myslec o zachowaniu mojego mezczyzny i nie wiem czy warto marnowac sobie dluzej czas. od jakiegos czasu zauwazylam, ze gdy jestesmy na zakupach i ja siagam po cos slodkiego to on robi taka mine jakbym brala cos za tysiące. nie raz wypomnial mi to , ze jem czekolade! dzis bylismy w biedronce chcialam sobie wziac ciasto za zasrane 5zl ale jak zobaczylam jego mine to pierdolnelam tym i wyszlam z tego sklepu. po kilku godzinach on pojechal do sklepu ze swoim bratem kupili sobie okolo 10 piw. powiedzialam, ze nie zycze sobie gosci tydzien przed porodem wiec obecnie stoja sobie na dworze pija piwko., a moj mezczyzna nawet nie zapyta mnie jak sie czuje ... czy on zachowuje sie fair ? jakbyscie sie czuly w mojej sytuacji. podkreslajac ze 2 msc temu dla niego wyjechalam do innego miasta i jest jedyna osoba z ktora w ogole moge spedzic czas ...

Gość WilczycaApetyt
trzeba sie bylo zastanawiac zanim rozkraczylas przed nim cipsko

Gość xpxpxpx
o to i o to. czy jest sens wlasnie byc z takim facetem czy jego zachowanie jest fair czy to ja mam burze hormonów i przeginam .

To z kumplami bym jakoś przełknęła 9o ile nie zdarza się to często)... A To że żałuje kasy to nie jest normalne, jak można żałować ciasta za 5 zł? co będzie jak się dziecko urodzi i trzeba będzie kupować mleko i pampersy?

moim zdaniem obydwoje sie nadajecie. Juz Ci wspolczuje, ciekawe czy dziecku tez lizaka bedzie żałować i będzie wolał sobie 10 ppiwek kupic. Nie brzmi to za dobrze. Poza tym.. żałuje Ci ciastka??? Fajnego sobie faceta wybralas, i jeszcze z nim w ciazy jestes.. smutne to :(

moim zdaniem obydwoje sie nadajecie. Juz Ci wspolczuje, ciekawe czy dziecku tez lizaka bedzie żałować i będzie wolał sobie 10 ppiwek kupic. Nie brzmi to za dobrze. Poza tym.. żałuje Ci ciastka??? Fajnego sobie faceta wybralas, i jeszcze z nim w ciazy jestes.. smutne to :(

Gość włos się na głowie jerzy
pogratulować faceta :O 10 piw przed blokiem strzelić z kompanem niedoli kiedy jego kobieta jest w zaawansowanej ciąży i siedzi w domu z marzeniami o pysznych ciastkach, to trzeba być skończonym jełopem:O

szczere wyrazy współczucia

Gość podpowiadacz
A może jemu wcale nie chodzi o wydatki, ale o to co chcesz kupić? Jeśli jesteś w ciąży i bardzo przytyłaś, to może go niepokoić twoje zamiłowanie do słodyczy. A może nadmiar cukru ci szkodzi? Może facet wcale nie jest skąpy, tylko martwi się o twoje zdrowie?

Gość gdfhght
Moje kondolencje (i mówie to powaznie). Moj ma wady, jak kazdy zresztą, ale nigdy nie załował mi na jedzenie. Potrafi wyskoczyc z tekstem: "po co ci następna torebka?" ale jedzenia nigdy mi nie wypomina.

tak rzeczywiście martwi się o jej zdrowie, po czym wciąga 10 piw za jej zdrowie rzecz jasna:O

Gość podpowiadacz
No z tym piwem ( z jego ilością) to rzeczywiście przegiął...Cóż, takich mamy partnerów, jakich sobie wybraliśmy. Na pewno nie zaczął się tak zachowywać nagle i znienacka.

Gość pytam ciagle why
moim zdaniem nie chodzi o kase tylko o to ze jestes spasiona.

nie wyobrażam sobie bycia z człowiekiem który żałuje na jedzenie i to za kazdym razem jak piszesz, gdy wyciagasz rekę w półkę. Jak sobie wyobralas- tak masz. Nikt Ci życia juz nie wyprostuje. A po porodzie bedzie jeszcze gorzej pewnie skoro juz teraz on Ci zaluje. I co z tego ze przytyła czy nie. Urodzi mu za to dziecko. A ten 10 piwek no super.