Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mapeta

ja+ zajęty facet = seks

Polecane posty

Co napisać do zajętego faceta, z którym spałam kilka razy, żeby umówić się znowu na numerek. Tamte wychodziły nam spontanicznie po imprezach, jego laska nic o tym nie wie, a mi się tak chcę, że mam ochote się z nim spotkać. Problem jest taki, że on mieszka 100 km ode mnie, bo studiuje w Warszawie i przyjeżdża tylko na weekendy do rodziny i często z tą swoją. Ale facet jest mega niewierny, mimo to ja z nim chcę jedynie seksu.

dlaczego? znam się z nim długo, poza tym ja nie mam nikogo, kogo mogę zdradzać. mam prawo zaszaleć. nie daje na prawo i lewo.

Gość xxzcccc
wybacz, ale nie pomagamy zwyczajnym kurwom, jak ty. Seks bez zobowiązań, jeśli oboje są wolni - ok, ale seks z 2 partnerem w zwiazku to zwykle kurestwo - kurwa to nei zawod lecz charakter, czego auotrka jest najlepszym przykladem 🖐️

A gówno mnie to wszystko obchodzi, rozpusta i porubstwo, DO ROBOTY< W DUPACH SIĘ WAM OD TEGO DOBROBYTU POPRZEWRACAŁO!

Gość ludzki przedmiot
Co tak na Mapeta naskoczyliście?:o Ona nic złego nie robi, a już jeśli to ten osobnik, który jest z dziewczyną, którą zdradza. A poza tym to tylko seks. Nie musi być uczucia.🖐️

Gość Asia ona jest taka naiwna

Ja też czekam aż pojadę do domu na weekend i wejdę do luzka z moim kolegą on ma kobietę ale ona nie umie się zająć nim zawsze czeka na mnie robimy to i później się spotykam z nimi na piwo śmiejąc się z niej ze on leci jak pies żeby mnie zobaczyć i przeleciec szkoda mi jej taka niewinna w pupę nie do buzi nie tylko nozmalnir