Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ami_ami

Fotelik samochodowy ! ! !

Polecane posty

Gość ami_ami

Musze pilnie kupic fotelik samochodowy taki odpowiedni dla dziecciaczka od 9 kilogramów wzwyż , córcia wyrasta , główka zaczęła jej wystawać wiec chyba pora.... co polecacie? najlepiej mega wygodny i z odchyleniem bo córa lubi w samochodzie sie zdrzemąć

Gość reniuśka4455
Bardzo fajny jest Graco Coast , bardzo wygodny , miękki, taki mięciutko wyściełany, pasy też nie uciskają, mięciutkie z osłonkami no i 5 pozycji odchylenia do spania , mnie zauroczył

Gość Nie wygodny a bezpieczny
www.fotelik.info najpierw bezpieczeństwo potem wygoda

Gość ygvyyvyftc
Radze isc do dobrego sklepu i tam zapytac, bo moze sie okazac, ze jakis model nie pasuje do danego samochodu. Ja poczatkowo rozwazalam dwa modele bo takie nam polecono tzn romer king plus i maxi cosi tobi. Oba po 4 gwiazdki w testach, ale co z tego jak i tak do tobi mamy za krotki pas a podobno przy romerze nie moze koncowka pasa dotykac podstawy. Wybralismy wiec maxi cosi priori xp (wersja xp ma specjalny napinacz do pasa)

Gość ami_ami
To ja myślałam że wszystkie foteliki sa bezpieczne, w końcu jak sie juz robi coś dla dzieci to chyba jakiś niebezpiecznych nie produkują?

Gość natalia-lia
z isofixem czy bez?

Gość mołpetek
ygvyyvyftc jaki masz samochód jeśli można wiedzieć?

Gość do ami ami
pooglądaj crash testy to zobaczysz co produkują i w jakim ty świecie żyjesz. Najważniejsze żeby zarobić, a nie bezieczeństwo twoich dzieci.