Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

moze ciaza?

Polecane posty

hej , chcialam zapytac jakie byly wasze pierwsze objawy ciazy i jak szybko sie pojawily? ja powinnam na dniach dostac miesiaczki , niestety przebywa to bezobjawowo. piersi mnie nie bola sa tylko wrazliwe i troche wieksze.. brak tradziku... brak skurczy brzucha ktore zawsze pojawialy sie pare dni przed mam apetyt siusiam dosyc czesto . wiem ze moze byc tak ze dostane miesiaczke pozniej a na objawy moze jest jeszcze czas. od stosunku minelo 8 dni chce zrobic jutro test.trzymajcie kciuki aby wyszedl pozytywnie ;)

Gość marcin1986
a doczytalem 8 dni temu sie ruchalas

Gość Pauliś 23x
o matko.. kobieto.. to dopiero 8 dni, apetyt mozna miec zawsze, piersi zawsze bola i sa nabrzmiale przed okresem.. poza tym nie ma sie tylu objawow naraz, podejrzewam, ze wgl sie nie ma, 8 dni po stosunku.. mi sie okres spoznial 14 dni, i jak nie bylo , tak dziecka nie ma :(. chociaz bardzp bym chciala.. zmiany nastrojow, zmiany w organizmie i wgl, sa przed okresem, na zmiane pogode i rozne inne czynniki na to wplywaja. ciaza tak latwo sie przychodzi.. ludzie laTami sie staraja i nic z tego spokojnie ;).

wlansie u mnie byl meksyk przed miesiaczka bol piersi 3 dni przed 5 dni przez bolal brzuch a apetyt mialam juz nawet trzydzien wczesniej i do tego tradzik i sennosc.

zreszta zdaje sobie sprawe z tego ze moze na to wplywac wiele czynnikow

Gość Pauliś 23x
ps. dlaczego wy młode dziewczyny, zawsze zwracacie uwage na takie czynniki jak wzrost apetytu, ciagle zalatwianie sie, mdlosci itp, tylko wtedy jak jestescie po stosunku.? a tak to nawet na to nie zwracacie uwagi.? troche spokoju by wam sie przydalo w zyciu lub jakis zajec ;).

zawsze na to zwracam uwage bez zwzgledu na to czy wspolzyje czy nie..

Gość Pauliś 23x
no to chociaz tyle, ze wiesz, ze to niekoniecznie jest ciaza.. ja co miesiac sie modle o dziecko i ciesze sie, jak sie spoznia, a tu dupa.. takze spokojnie, bedzie dobrze ;). zreszta nawet jakby, to dziecko to wielkie szczescie jakie moze Bog nam dac.

wlasnie ja bym sie cieszyla ;) i mam nadzieje na dwie kreseczki ;)

Gość Pauliś 23x
ile Ty masz lat tak zapytam.?

Gość Pauliś 23x
a no to, jesli sie kochacie i wiesz, ze to ten jedyny, to nic dziwnego, ze czekasz na 2 kreski ;). tez bym chciala ;).

juz sie nie moge doczekac jutra , obawiam sie ze to bedzie za wczesnie na test

Gość Pauliś 23x
zdarzaja sie testy, ktore juz po paru dniach pokazuja, ale nie wiem po ile sa.. niestety.. ja mam 2 testy w domu i wszystkie z jedna kreska.. ;/. moze bezplodna jestem

moze warto udac sie do lekarza? albo po prostu nie trafiacie na dni plodne? wiele innych czynnikow moze tez na to wplynac. styl zycia , stres. dwa negatywne testy to jeszcze nie koniec swiata

test powinno sie robic min 10go dnia po wspolzyciu a najlepiej po terminie spodziewanej miesiaczki ale ja juz dluzej nie wytrrzymam z ciekawosci;D

Gość Pauliś 23x
no w sumie, dopiero 20 lat mam, to moze i dobrze.. chociaz bardzo bym chciala synka :). juz nawet mam dla niego imie : Cristiano, co nie bardzo sie podoba facetowi :D.

mnie sie tez nie podoba ale najwazniejsze aby sie Tobie podobalo;] masz jeszcze czas ;) a noz kiedy odpuscisz starania to zajdziesz ;]

Gość Pauliś 23x
oby ;). narazie mam starszny problem z facetem, moze umiala bys pomoc.? bo starsza jestes ;).

jasne , ale moze podaj nr gg ;)

Gość Pauliś 23x
13040305 ;) dzieki ;).

biedroneczko ciesz sie;]

Gość tfytyrtyrtysrt
A ja kochałam się z mężem w sobotę, wg kalendarzyka był to 2 dzień płodny.. Myślicie, że jest szansa na to, żeby być w ciaży? Tak bardzo bym chciała, to nasze drugie podejście..

oczywiscie ze jest szansa ;) optymizm jest wazny , moze pomoc ;)