Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prawnikaaaaaaaa

Laska zrobila mnie w h... z arabem i podala mnie na policje

Polecane posty

Mieszkam w uk i wjeb... sie w takie bagno. Laska z ktora bylem 2 lata okazalo sie ze robila mnie w konia z arabem z pracy .Gdy sie otym dowiedzialem o tym podala mnie na policje. Dostalem jakies ostrzezenie i ze jak ja wqrwie to dostane areszt. Qrwa to jebany szantaz a ja mu nawet dojebac nie moge. Kto mic os doradzi :((((((

Gość jijijijiji
ale o co kaman?

ugadalem jej klienta Araba miala mi polowe wyplacic swego z nim zarobku a ona nie wyplacila mi nic i jeszcze na policje mnie zapodala

Gość jijijijiji
to wez strzel do niej :p

Gość eee co się
przejmujesz, prędziej czy później będzie jego kolejną żoną, będzie ją traktował jak własnośc itp. Są dobre araby, nie wątpie, ale ich religia jest silniejsza od nich więc......

z czego?

wyprowadź się/wywal ją z domu (zależy na kogo jest mieszkanie) i szukaj fajniejszej kobiety, a jej niech Allah będzie miły.

Gość jaśniej panie...
o co ci koorva chodzi, pisz jaśniej jak cie koorva zrobiła?

ja ci cos chetnie doradze- puknij sie w ten pusty leb! zamiast zasmiecac kafe rasistowskimi wypocinami...

Dostalem pismo z policji o tzw harrasmen zeznala ze ja dreczylem/sledzilem itpNa policji wszystko nasciemniala. Zwodzila mnie z typem gdy pracowalem a ta sie zadala ze swoim szefem.Na policje zrobila to bo sie przestraszyla ze ja cos odwale. I teraz nawet nie moge z nia pogadac normalnie i tylko straszy mnie policja. Zostalem wyrolowany do kwadradu.i jeszcze sie smieje ze jak cos zrobie to pojde siedziec.Powiedziala mi to w oczy. JAk ma teraz zrobic zeby, chociaz jebana nie czula sie za pewnie. Da sie jakos nagiac prawo ? To nie fer w hoj.Ze ktos mnie zrobil w hooja a prawo trzyma jego strone a ja nic nie moge zrobic nawet.Pogadac czy dzwonic albo spotkac sie ?

Gość olej ją
co się przejmujesz. Ja nie jestem rasistką, ale arab niebawem ją wyhuja tak jak ona ciebie, i będzie fair

na policji zeznala , ze zle ja ruchalem a ten Arab ja doskonale zaspokaja i zeby ja policja przede mna chronila. bo ona juz mi nigdy nie da

zostaw dziewczyne w spokoju, prymitywie! skoro podala sprawe na policje, to znaczy, ze nie zyczy sobie spotkan z toba! za skomplikowane??

Ludzie ale co to za prawo na policji nawet nie moglem sie wytlumaczyc. Zrobila ze mnie frajera do kwadratu i jeszcze sie smieje. Ja teraz nawet nie moge pogadac bo mnie straszy policja wiecznie. :(

nic nie zrobilem rozumiecie. Dowiedzialem sie jako ostatni przypadkiem,bez wytlumaczenia nawet. 2 lata zwiazku i zapierdalania w ciezko.Nie mam rodziny ale jak mozna byc takim podlym. Nawet mi nie wytlumaczyla tylko odrazu policja a jak zaczolem mowic o tym typie to ze ja przesladowalem a ona nic nie wie.Jeszcze bezczelnie klamala. Chce isc do prawnika ale nie wiem nawet jak zagajac bo jestem w szoku :(

Czym ty się chłopie przejmujesz? Kopnij w dupę i tyle, a ona pewnie wcześniej czy później wróci z podkulonym ogonem i obitym przez Muhammada ryjem. Jest tyle fajnych dziewczyn i szkoda czasu na tęsknoty za jakąś podrzędną wiesniarą.

sprawy nie zostawie napewno 2 lata poswiecilem na kogos kto mnie oklamywal w zywe oczy. I gdy wyszlo na jaw bez wytlumaczenia podal na policje klamiac. jak mozna byc takim perfidnym :( doradzccie co ja mam robic :(

ochłoń i zrób jak napisałem. o co ty chcesz niby walczyć? nie mieliście ślubu więc pieniądze które na nią łożyłeś przepadły. jedyne co ci zostaje to olać i szukać lepszej. możesz ewentualnie poczytać książkę o hienach i modliszkach, gdzie jest opisanych wiele 100 razy bardziej hardkorowych tego typu historii.

dlaczego ja :( ale ja ja kocham caly czas. Qrwa tyralem dla niej ciezko ,czasem nawet odmowilem sobie zarcia zeby jej zrobic przyjemnosc.W tej jebanej angli schudlem z 15 kg.Chcialem sie jej oswiadczyc.Qrwa jak mozna byc takim podlym czlowiekiem. hieny i modliszki ?

Nie próbuj o nią walczyć, bo nic z tego nie będzie, a tylko się poniżysz. Sama zrozumie swój błąd, ale na to potrzeba czasu. A książkę sobie zamów, na pewno ci pomoże, jak dobrze poszukasz to chyba nawet w pdf można gdzieś pobrać.