Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile płacicie za wodę

Wynajem- woda nie wliczana w czynsz, ile płacicie? WARSZAWA

Polecane posty

Jak jest koszt mniej więcej za zuzycie wody? jakie wam przychodza rachunki? chodzi o Warszawę

bardzo proszę o jakąś rzetelna odpowiedź, to dla mnie wazne

Gość Mama__Oliwci
Ja ostatnio za 3 miesiace (w Łodzi) dostałam note od wlasciciela 700zł :/ nie mamy wodomierzów w kamienicy i rolicza jak chce . Mieszkamy w 3 osoby..

Gość u mnie pobierają zaliczkę
ok 100 zł od osoby miesięcznie i raz do roku rozliczają

o matko :( ja liczyłam, że to bedzie koszt ok 30-40 zł miesięcznie :( Boże, z deszczu pod rynnę, tu gdzie aktualnie mieszkam wlasciciel od stycznia wziął ode mnie 1000 zl za prąd- 100 miesięcznie, gdzie przez polowę miesiaca mnie nie ma, a jesli jestem to chodzi jakieś światełko czy lapmka, tv i laptop raz badz dwa w tygodniu pralka, a gazu zuzywam tyle co na zrobienie herbaty, raz w tygodniu ugotuje jakieś ziemniaki ot co nie widziałam żadnego rachunku odkad sie tam wprowadziłam i nawet jesli jest to 40 zl to jednak uwazam, ze to nie fair, bo kazdy grosz się dla mnie liczy

może ktos z was jeszcze pociągnie ten ważny dla mnie temat

Gość 40zl za wode to chyba jest
oplata stala, + zuzycie

Gość mucho gusto
nie porównujesz liczniki, zużycie kwh?? tak samo jak kubików wody? masz liczniki. Szukaj czego innego, te ścierwa niech się nauczą, że ludzi nie można wyzyskiwać.

nie nie zrozumieliscie, teraz mam wode w czyszu, ale z kolei gość totalnie mnie olewa jesli proszę o rozmowę w sprawie prądu. Twierdzi, ze nie widzi rachunków tylko pobierają mu z konta, a on nie wie ile i nie wie czy nie bedzie drożej. Nie bardzo chce mi się wierzyć, ze w ogole nie intersuje go fakt ile ściagaja mu z konta, więc wychodzi, ze za prad i gaz płace miesięcznie 100 zł, a jestem pewna, że zuzywam może na 60zl. Miesięcznie to się wydaje mało, ale od stycznia to 400 zl opłat dodatkowo, dla mnie to naprawdę dużo a tutaj miałabym mniej odrobinę za wynajem, ale z kolei dochodzi do opłat woda więc boje się, że nie bedzie ani troche mniej, a nie daj Boże więcej do zapłacenia niż do tej pory :(