Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski_28:)

Pytanie do Pań ...

Polecane posty

o czym myslicie podczas seksu. Załóżmy dwie sytuacjie kiedy jest wam dobrze i kiedy uprawiacie seks gdy tylko wasz partner ma ochote??

Staram sie nie uprawiac seksu gdy nie mam na niego ochoty:o Jesli chodzi o druga opcje to...czy ja o czyms mysle?Koncentruje sie na braniu i dawaniu. I ogladam. I smakuje. I inhaluje.:P

Gość baby są okropne
nie myślę o niczym, skupiam się na czerpaniu przyjemności, jakoś pożądanie same dyktuje co robić, żeby była nam jeszcze lepiej ;) a jak tylko on ma ochotę ... ja jakoś z tych co jak je tylko samiec dotknie, to i ochota przychodzi natychmiast ;)

Gość xcvhbjkl;
gdy mam ochote chce by to trwalo i trwalo, fruwam, nie mysle gdy nie mam ochoty marze by juz doszedl, mysle o zakupach, obiedzie, dzieciach, kolezankach,pracy

Jak dobrze - o Boże albo coś jeszcze bardziej inteligentnego inaczej ;) a jak beznadziejnie - nie miałam takiej sytuacji.

Gość ostatni dzien a zarazem pierws
jak jest dobrze to skupiam sie na danej chwili...na nim , na sobie, na przyjemności tej chwili, wyłączam wgl myslenie. jak jest gorszy dzien to głupoty mnie rozpraszają...

właśnie u mnie jest z tym problem. Też chciałbym przestać myśleć ale mój chłopak ma takiego dużego że czuję tylko bul