Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ognikk

Bardzo mocno kocham i czuje się bardzo mocno kochana

Polecane posty

Gość ognikk

tak bym chciała, żeby już tak zostało. Nie chodzi o zakochanie, wielkie uniesienia i szaleństwo - jestem w tej fazie pełnej spokoju, bezpieczeństwa i pełnej akceptacji :). Teraz wiem, że będąc prawdziwie kochanym i zakochanym nie ma się co do tego absolutnie żadnych wątpliwości. Chciałabym wierzyć, że taki stan naprawdę może trwać całe życie :). U kogo takie prawdziwe zakochanie trwa już naprawdę długo? Mieliście jakiś kryzys?

Gość pozytywnie zazdroszcze
takiego stanu. u mnie krzysy byly,az do rozwalenia zwiazku. teraz czekam na nowa milsoc,chce znow poczuc to slodkie blogie uczucie.

Gość to już koniec
A ja takiego stanu nie czułam nigdy. Myślałam, że coś tworzy, ale niestety, jak zwykle to był błąd...

Gość ognikk
u nas też musieliśmy przez sporo przejść, ale teraz po 6 latach naprawdę wiem że on czuje się bezgranicznie przeze mnie kochany i ja też się tak czuje. Chociaż tyle osób rozstaje się dosłownie z dnia na dzień że nigdy chyba nie można stracić czujności. Na pewno znajdziecie się jeszcze z tym właściwym :), trzymam kciuki

Gość A co to niby
Ja tak mialam, wielka milosc, 100% pewność ze to to, pozniej rozstanie w kłótki i brak kontaktu. Minęło 5 lat, a mi nadal sie wydaje, ze to byla ta moja "druga polowa", choc juz poukładałam sobie życie na nowo. Zycze Ci autorko, albo stan w jakim jestes trwał juz zawsze :-)